Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarne klucze z eventu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do szczęścia wystarczy nawet jeden klucz. Wystarczy mieć listę.

Lista:

http://www.mpcforum.pl/topic/1170328-lista-permow/

Co do filmiku, to znamy działanie czarnych skrzynek, więc jak Ci wypadł ten spec mogłeś poczekać jakieś 10 minut, i otwierać kolejne, a w międzyczasie patrzeć na chat czy ktoś nie wyłapał perma, bo jeśli tak to wtedy robiłbyś to samo, czekał kilka minut, bo te międzyczasy czasem są immediato, ale czasem trzeba czekać nawet 10 minut, więc zmarnowałeś tam nie wiem 50k nx? Mogłeś przy okazji jakiegoś sale kupić speca za połowę taniej, ale w sumie też passy dostałeś, czarne klucze to ruletka, więc ja biorę tylko z jobów.

Opublikowano

Lista:

http://www.mpcforum.pl/topic/1170328-lista-permow/

Co do filmiku, to znamy działanie czarnych skrzynek, więc jak Ci wypadł ten spec mogłeś poczekać jakieś 10 minut, i otwierać kolejne, a w międzyczasie patrzeć na chat czy ktoś nie wyłapał perma, bo jeśli tak to wtedy robiłbyś to samo, czekał kilka minut, bo te międzyczasy czasem są immediato, ale czasem trzeba czekać nawet 10 minut, więc zmarnowałeś tam nie wiem 50k nx? Mogłeś przy okazji jakiegoś sale kupić speca za połowę taniej, ale w sumie też passy dostałeś, czarne klucze to ruletka, więc ja biorę tylko z jobów.

On tych kluczy nie kupil z tego co rozumiem. Tez zbieral z joba

1377531174-U173186.png

Opublikowano

On tych kluczy nie kupil z tego co rozumiem. Tez zbieral z joba

Aaaa, ok, nie zauważyłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...