Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ze skryptami (VIP)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem ostatnio kupilem sobie vipa do bola ale gdy chcialem sobie pograc na vip skryptach okazalo sie ze trzeba je jeszcze wykupic, dlatego prosilbym o podanie dobrych skryptow na takie postacie jak: Cassio/Jayce/Riven/Ryze/Akali/Vayne. I mam jeszcze jedno pytanie bo ktos pisal ze dobre free skrypty to jakcass i mad ryze ale z tego co czytalem to do mad ryze trzeba cos jeszcze wykupic, czy moglby mi ktos podac link do skryptu jakcass? Dziekuje

Opublikowano

Merciless Cassiopeia

Beasty Riven

Legendary Ryze / Mad Ryze (nie umiesz czytać :()

Pod Vayne zwykły VMA + SAC (PROdiction udoskonala walenie stunów)

Skryptów do Jayce/Akali nie podsyłam bo nie testowałem. (a i tak raczej żadnych dobrych na nie nie znajdziesz).

Opublikowano

A wiec pobralem vprediction, fsl i prodiction tak jak jest napisane w temacie o mad ryze w folderze common mam VPrediction.lua, Prodiction.lua i FSL.lua a w folderze Scripts mam skrypt Mad Ryze i gdy wchodze do gry to go nie wczytuje, pobralem tez plugin jakcass ale problem w tym ze nie uzywa E, pobralem tez skrypt DatYasuo 4.9.9 - fix ale tez nie dziala, wie ktos moze w czym jest problem? Dziekuje za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...