Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam bota podobnego do appscaner'a

Groteska69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otoz widzialem kiedys bodajrze na ts3bahu cos takiego, ze kiedy osoba wchodzila do jakiejs gry np, counter strike to przy jego nicku automatycznie pojawiala sie ikona danej gry w sensie cos ala ranga.

Czy ktos wie moze jak to zrobic?

Bo appscaner z tego co mi wiadomo dziala tylko i wylacznie u mnie czyli jak wlacze ludzie widza co ja mam wlaczane ale ja ich nie.

A chcialbym zeby pokazywalo automatycznie przy kazdym kto zacznie grac ikone.

oraz jak zablokowac pisanie dla innych na ogolnym?

Opublikowano

myślisz, że wymusisz u kogoś szpiegowanie na kompie bo chcesz wiedzieć kiedy gra? NIE DA SIE

ogólnym czyli serwerowym czy kanałowych? masz takie parametry message to server i message to channel

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Moim zdaniem musi to być jakiś ciekawy, własnego autorstwa plugin do m-bota. 

SZUKASZ POMOCY ?

NAPISZ DO MNIE!

HTML CSS STAWIANIE SERWERÓW GIER/GŁOSOWYCH |  STAWIANIE STRON WWW  TEAMSPEAK3

Jesteś zainteresowany współpracą ze mną? Pisz na PW!!!

Opublikowano

myślisz, że wymusisz u kogoś szpiegowanie na kompie bo chcesz wiedzieć kiedy gra? NIE DA SIE

ogólnym czyli serwerowym czy kanałowych? masz takie parametry message to server i message to channel

no coz na ts3bahu takie cos mieli ze jak wlaczalem gre to sie pokazywala ikonka w co gram

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...