Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Polski] TraiderZ Zombie Survival

Trupx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie dzisiaj chciałbym was zaprosić na Polski Server Zombie Survival stworzony na potrzeby osób które się nudzą.

Na serwerze znajdziecie standardowo wszystko co tylko jest dostępne na każdych serwerach Zombie Survival w tym że jest to polski serwer i chyba lepiej grać z polakami a nie z innymi co? :D

A więc zacznę od początku:

Serwer stoi na serwerze Francuskim, dzięki czemu możemy śmiało z niego korzystać, pingi wynoszą około 40+ nie mogę ich mniejszych ponieważ pomyślałem nad graczami z zagranicy, którzy również chcieli by zagrać, choć mało są oni istotni.

Z czasem w praktyce, chciałbym Spolszczyć tego moda i działać dalej jeśli chodzi o działalność z serwerem

Server jest 24/7 i jest nowy, myślę ze każdy z was powinien znaleźć tutaj miejsce dla siebie ;D

Posiadamy Fast Download jeżeli nie możesz pobrać czegoś z serwera zapraszamy na ten link http://MPCforum-rp.tk/gmod/

Wszystko co znajdziecie u nas to tylko czysta przyjemność!

Zapraszamy również na serwer TeamSpeak 3

IP: ts.traiderz.pl

IP Serwera Zombie!

176.31.26.203:27015

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...