Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop z kart za 100k IGC

czosnek90

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szansa na wydropienie samochodu jest poniżej 1% czyli właściwie niemożliwa, myślę, że z 1000 pakietów nie uda Ci się trafić auta.

Można wydropić części 1 i 2 gwiazdkowe oraz dużo rzadziej 3 gwiazdkowe, 4 gwiazdkowa mi się jeszcze nie trafiła więc raczej też raz na 1000 pakietów jej nie trafisz.

Reszta to power upy.

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Drop nie jest wart ceny pakietu, większość przedmiotów jakie możemy otrzymać to:

- Gotówka

- Power-up'y

- Części tuningu * i **, rzadko ***

- Teoretycznie istnieje możliwość zdobycia części ultra/samochodu, ale szansa jest tak mała, że nie ma co robić sobie nadziei. (i na pewno nie można liczyć na mocne auto ;p)

Dużo lepszym rozwiązaniem jest kupno pakietów po 60k, które nie dość, że są dużo tańsze to drop z nich jest interesujący (modyfikatory umiejętności *,**,***,****, często lecą *** i ****, power-upy, gotówka).

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie można wygrać samochodu, ponieważ nikt jeszcze go nie wygrał. Lepiej się opłaca kupować pakiety za 60 tysięcy igc. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Teoretycznie można, ale kupiłem już setki tych pakietów, i tylko parę razy zdobyłem części pro, nic więcej. Główną nagrodą za nie są powerupy, ale je można nieźle nadropić używając botów.

Opublikowano

Można trafić auto ;)

Skoro można to daj dowód np. screen. Ja w swoim życiu kupiłem całą masę tych pakietów i nie wygrałem samochodu. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Jest bot który kupuje karty za 60k bo ten bot (a) lot kupuje za 100k

Bot(a) lot może kupować takie pakiety, jakie zechcesz ;)

Konfiguracja:

- Uruchom grę,

- Przejdź do pakietów kart,

- Kup pakiet kart - taki, jaki chcesz, żeby kupował (ale nie otwieraj),

- Aktywuj bota.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Teraz też lecą ale jak wyłożysz troszkę $$$. Co do aut to kolega zgarnął jakieś autko, potem podam nazwę ew ss'a 

Opublikowano

Powiem tak ja jak nabijałem kasę na bocie czyli max kasę jaką można wbić na bocie to wydawałem na kartę za 100 igc kupiłem 10k kart i nie trafiłem ani razu na samochód czyli potwierdzam ze wgl nie trafisz i nie dostaniesz są tak pazerni ze nawet kodów nie dają od dawnego czasu :) , jak ktoś nie wie ile to 10k to jest to 10000 kart :).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja osobiście trafiłem Nissan skyline r-32 ale to chyba fartem xD wywaliłem na to ok 7mln$

Teraz też lecą ale jak wyłożysz troszkę $$$. Co do aut to kolega zgarnął jakieś autko, potem podam nazwę ew ss'a 

da sie z tych kart wylosowac auto ;) ja na przykład jestem zywym przykładem dostałęm mitsubishi eclipse gsx

Mój kolega wygrał z tych kart Mustanga Police klasa S ;) więc można :P

Screen or didnt happen

Z tych pakietow nie leci nic interesujacego.

O wiele lepiej jest sciagnac trainera od GMZ i ustawic team escapebot, robi wyscig w 2 sekundy. Dropie na tym czesci i jestem zadowolony. Bardzo czesto wypada czesci *** jak i *****. Bot a lot sluzy jako wywalacz niepotrzebnych * i ** czesci.

Link: http://www.mpcforum.pl/topic/818086-280113-trainer-by-gamerz/

Opublikowano

Screen or didnt happen

Z tych pakietow nie leci nic interesujacego.

O wiele lepiej jest sciagnac trainera od GMZ i ustawic team escapebot, robi wyscig w 2 sekundy. Dropie na tym czesci i jestem zadowolony. Bardzo czesto wypada czesci *** jak i *****. Bot a lot sluzy jako wywalacz niepotrzebnych * i ** czesci.

Link: http://www.mpcforum.pl/topic/818086-280113-trainer-by-gamerz/

Kiedyś były na forum SS'y wygranych z tych pakietów aut, ale niestety już wygasły.

Poza tym autor tematu pyta o drop z kart, a nie cheaty na drop części ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Kiedyś były na forum SS'y wygranych z tych pakietów aut, ale niestety już wygasły.

Poza tym autor tematu pyta o drop z kart, a nie cheaty na drop części ;)

widzialem kiedys te screeny, widac bylo photoshopa (czcionka sie nie zgadzala i bylo troche krzywo)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...