Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak dobrze rozwijać

SzCzwany KoJot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam kilka pytań:

1) Jak się wbija lvl elity

2) Mam Big Buccaneer jak go dobrze wyposarzyć

3) czy da sięmieć więcej życia tym statkiem?

4) jak mieć pokłady \, bo jak patrze na mapkę to niektórzy mają pod statkiem taki małe prostokąciki, co to ?

Opublikowano

1 - Za punkty elitarne które zdobywa się poprzez strzelanie NPC elitarna amunicja za perły

2 - Kup sobie armatki oczywiście i piratow, ale najlepiej zbieraj na elitkę

3 - Jak dokupisz pokłady i belki 

4 - Elitarne pokłady możesz wylicytować na rynku lub kupić za perły, natomiast zwykłe pokłady kupujesz za golda

myślę, że pomogłem ;)

Opublikowano

1. kupic lepsze armaty tj.50f<55f=admiralskie
2. musisz miec 200 niewolnikow a najlepiej tych za perelki
3. musialbys kupic rampe do kul (kasztele) i ja wymaxowac
4. rozwijajac odpowiednia galaz talentow tez mozesz przyspieszyc strzelanie

Opublikowano

ja radze ci kupic konto poniewaz sa dobre konta a do tego tanie ;]

po co ma kupywac konta... co to za satysfakcja z gry kupionym konetm nie ma to jak samemu cos osiągnąc

Opublikowano

Ciężko coś samemu osiągnąć w tej grze nie wydając worka pieniędzy. Potrzeba conajmniej 2-3 lata gry żeby mieć czym pływać

Opublikowano

Fioletowy pasek nad życiem, to punkty VooDoo, w sumie też taki rodzaj punktów życia.

Żeby je naładować musisz kupić szamana za złoto, perły albo pln

Opublikowano

co oni tu pisza ? wszystko nie na temat ...

1. jak najszybciej zdobadz armaty admiralskie (  ile ich masz tyle dostajesz elp )

2 . co do okretu najlepiej w jakis event sie zalapac i poprostu zdobyc ja tak swiateczny zrobilem praktycznie za free na 4 kontach.

3. zycie zwiekszasz przez updatowanie pokladow krysztalami i dodstkowo w nie mozesz wsadzic belki co daje 1 + 600 hp no i w kasztelach tylko troche drozej wychodzi.oczywiscie mozesz to i to ,, poklady max. +60 k hp kasztele max 30 k hp.

4.wlasnie te prostokaciki to poklady ( niebieskie elitarne +10 ; brazowe za golda +6 ) najlepiej wyluskaj jakos duzo golda i nastaw budzik na jakas 2-3 rano i postaw na rynku na perlowe poklady z 100 k golda.

p.s. tam podrodze jakis kiles bzdete walnol ze w skilach mozesz zwiekszyc reload armat ... tylko i wylacznie kasztel na 6 i 200 elite monkey.

nie popieram tej gry bo gralem uczciwie na mini i dostalem bana zadarmo :/ za zbyt duza ilosc perel ?!? <- dla mnie to jakies zarty, ale jak do tej pory nadal nie dostalem konkretnej odpowiedzi.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Problem tutaj w tym, że to gra BP - tutaj nie zrobisz dobrego konta bez kasy.

A bez kasy to możesz mieć średniaka w rok, nie dość że ich gry wymagają płacenia,

to jeszcze banują za dużą ilość  o.O To jak ja mam sobie zrobić konto jak nie mogę mieć

pereł na koncie  o.O Wbij lvl. potem znajdź jakiś gildie czy coś w tym stylu - zbieraj przy

okazji perły, jeżeli masz odpowiedni lvl. to masz i statki za, które masz perły - bij je z gildią,

wypada chyba z 200-500 pereł za jeden statek (to chyba się jeszcze dzieli jeżeli masz grupę).

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...