Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Żwir i piasek nie "spadają" na serwerze.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem ponieważ gdy stawiam żwir lub piasek na serwie to one nie "spadają". Dodatkowo dodaję że wpisałem komendę /stoplag -c ale nic nie pomogło. Co mamm zrobić? o.O

Opublikowano

Znowu będę się męczyć ale ok xD : AntiCreeper,AuthMe,AutoSaveWorld,AZRank,BlockDisguise,BlockHunt,Chairs,Citizens,CleanroomGenerator,ColoredSigns,CombatLog,CraftHeads,Commander,EchoPet,

Essentials,EssentialsChat,EssentialsProtect,EssentialsSpawn,Factions,FramePicture (Do zabawy),HatMe,iDisguise,ImOnAHorse (craftingi siodeł),JoinMessage,LibsDisguises (Potrzebne do chowanego),MarioKart,MCore,MineKart (niepotrzebne xD), MobEscape (Dragon Escape),MotdManager,Wszystko z Multiverse,OpenInv,OtherDrops,PortableHorses,ProtocolLib,Quake,ServerSigns,Trollia,UCars,Vault,WorldEdit,WorldGuard

Opublikowano

Nie czytałem, jak tak robiłeś to może w ustawieniach wg masz wylaczona gravitacje poszukaj czegoś typu grvity

Nieregulaminowa sygnatura

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...