Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PBE 20/03 Nowe przedmioty, skórki

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu brak jakichś sensownych itemów pod mr...

Skiny... Ciekawe, ale według mnie te zmiany rengara wpłyną na niego bardzo negatywnie i stanie się żal - pickiem.

Opublikowano

Jaa, ten Fizz, to przekozak od razu sobie go kupię! :O

Tylko denerwujące jest to, że dodają skiny cały czas praktycznie do tych samych postaci... Do fizza, już któryś z kolei skin leci, mogli by dać do Kha'Zixa, czy coś

Opublikowano

@up

Chyba go jeszcze testują.

@Topic

Skiny bardzo fajne zwłaszcza ten Rengara <3 Nic tylko zbierać kase :D Rumble brak słów po prostu epic (Szkoda że nie umiem nim grać). a Fizz bardzo fajny ten skin a jego ult bardzo fajnie wygląda :3

Opublikowano

B.fajny skin do rumbla co do itemów to w sumie jestem neutral - pewnie i tak nie wprowadzą wiekszym zmian w rozgrywce.

Opublikowano

Łee myślałem, że skin do Rumbla będzie taki na jaki sobie wyobrażałem czyli coś w stylu mecha rumble taki transformers jakby a tu jakieś gówno... dosyć słaby skin czyli Rumble nadal bez fajnego skina zostaje, Rengar na jednej ręce od silverfang akali a na drugiej topór dravena, może być. Ale ogólnie w miarę może być. Fizz/Syndra też może być

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Ja pie***le, ten skin do Rumbla jest.. boski! Dawno nie popisali się takim czymś, i nareszcie, do championa, który potrzebował super skina. Ciekawi mnie jedynie zmianka w Aegisa i Frozen Heartcie.. zbyt dużo skinów jak na jeden raz, ale co zrobisz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Ja zawsze się jaram zmianami w przedmiotach.
Trochę dziwna zmiana aegisa ale co zrobić. Wolałem jednak wersję z pancerzem....... kupno pelerynki wydaje się być "dużym handlem". To jedyna rzecz, do której mam zastrzeżenia.....
Dodanie tych kilku małych przedmiotów naprawdę wygładzi buildy wielu postaciom.
No i ta nowa Wota. Vlad się cieszy się. I Mordekasier trochę się cieszy się.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Tarica mocno zabolą te zmiany w przedmiotach. Wszędzie zredukowany armor i pasywka FH też osłabiona.

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...