Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę sprzedać przedmiotu na rynku steam.

ZiolkoJr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Kończę grać w TF i chciałem pozbyć się reszty itemków.

Zauważyłem że mam Kuriozum Wyrzutnie Rakiet która na rynku steam jest warta blisko ~ 7 euro, ale nie mogę jej sprzedać...

Dodam, że wyrzutnia ma zmienioną nazwę, jednak i takie widziałem na rynku..

Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego nie mogę jej sprzedać?

Opublikowano

Cześć.

Kończę grać w TF i chciałem pozbyć się reszty itemków.

Zauważyłem że mam Kuriozum Wyrzutnie Rakiet która na rynku steam jest warta blisko ~ 7 euro, ale nie mogę jej sprzedać...

Dodam, że wyrzutnia ma zmienioną nazwę, jednak i takie widziałem na rynku..

Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego nie mogę jej sprzedać?

A co ci wyskakuje przy próbie sprzedaży? Masz włączony Steam Guard?

Opublikowano

Tylko jej nie możesz sprzedać, czy innych rzeczy też? Steam Guard on? Kupiłeś w tym roku coś przez Steama (i conajmniej 30 dni temu)?

0eab14ddf550.png

Opublikowano

Sprzedałem już kilka przedmiotów jednak ten nie jest nawet wyświetlany na liście przedmiotów zdatnych do handlu, jakby był nie wymienialny czy coś.

Tak, kupiłem skrzynkę w CS:GO ale za pośrednictwem CS:GO czyli nie od gracza. Mam kupić byle co od innego gracza i będzie?

Steam Guard ON

Opublikowano

Sprzedałem już kilka przedmiotów jednak ten nie jest nawet wyświetlany na liście przedmiotów zdatnych do handlu, jakby był nie wymienialny czy coś.

Tak, kupiłem skrzynkę w CS:GO ale za pośrednictwem CS:GO czyli nie od gracza. Mam kupić byle co od innego gracza i będzie?

Steam Guard ON

Też mam strange ze zmienioną nazwą i nie mogę go wystawić na rynek, więc nie jesteś sam :P

A mogłeś/możesz wystawić inne itemy?

Opublikowano

No tak, jak powiedziałem wcześniej "Sprzedałem już kilka przedmiotów". A tego nie mogę sprzedać... Nie mam pojęcia czemu.

Opublikowano

No tak, jak powiedziałem wcześniej "Sprzedałem już kilka przedmiotów". A tego nie mogę sprzedać... Nie mam pojęcia czemu.

Hmm, nie wiem czy to robi różnice, ale nie widzę na rynku żadnego przedmiotu Wyrzutnia Rakiet (Kuriozum), tylko jakieś Serie zabójstw itp... ( w zasadzie to samo, no ale, sam nie wiem. ) Skontaktuj się może z supportem.

Właśnie mi się przypomniało, jak w krótkim czasie wystawiałem dużo itemków, to potem kolejnego już nie mogłem, musiałem czekać z 1h.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...