Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MTA Hack (Pytanie) - Działające na PYLife

skiTeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram obecnie na serwerze  PYLife. Z tego co widzę najpopularniejszy serwer RPG MTA w Polsce. W grze path of exile odkrycie mapy jest możliwe poprzez Cheat Engine, na serwerze mta podczas pracy kutrem rybackim również jest mapa którą można spróbować zhackować, chodzi o to, że ta mapa generuje kwadraty na których są po prostu ryby. Tutaj macie filmik 

Krótko mówiąc można byłoby spróbować modyfikować generator takich kwadratów (błękitne kwadraty z kryciem 100%(nie prześwitują)) tak aby generowały się tylko błękitne. Niewiele osób które piszą skrypty/programy itp. gra teraz w MTA ale może ktoś ma znajomego który zna się na rzeczy. Mam nadzieje, że jasno się wyraziłem jak coś to pytajcie ocb. 

Opublikowano

Sam próbowałem cheat engine przez jakiś czas się bawić, działało no, ale cóż twórcy też już to jakoś zabezpieczyli, więc nie wejdziesz nawet z tym na serwer.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...