Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zrobić słowne IP?

Kriso1995_xD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupujesz domenę, np. na 

hosteam.pl

następnie ją podpinasz pod TSa. Niedługo na moim kanale na YT będzie filmik jak to zrobić, na razie dzisiaj umieściłem tylko 3 nowe filmiki.

jakbyś nie dawał rady daj znać na gg. Podpinam również tsa i forum pod jeden adres.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Opublikowano

Kup sobie domenę na jakimś hostingu, polecam ovh.pl bo maja najtańsze domeny w Polsce.

Potem musisz przekierować dns'a na adres IP twojego serwera TeamSpeak3. 

SZUKASZ POMOCY ?

NAPISZ DO MNIE!

HTML CSS STAWIANIE SERWERÓW GIER/GŁOSOWYCH |  STAWIANIE STRON WWW  TEAMSPEAK3

Jesteś zainteresowany współpracą ze mną? Pisz na PW!!!

Opublikowano

lub zarejestruj się na nazwa.pl , tam masz darmową domenę .pl na rok , łatwa w przekierowaniu na serwer ;)

właśnie sek w tym że DNSy hosteamu aktualizujja sie do 10 minut. a nazwa.pl? nie pytaj

wolę zapłacić za 15 za dwa piwa i mieć szybko działającą i stabilną domene.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

Opublikowano

@UP

nie masz racji, nazwa.pl to bardzo dobry usługodawca, nie tylko domen.

działanie domeny nie zależy tylko od nazwa.pl ale od twojego usługodawcy internetu, jak szybko zaktualizuje zmiany, gdzieś tak przeczytałem.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak słowne IP jest jedynie domena internetowa którą można kupić na dany okres czasu

2s6wxf4.png

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak słowne IP jest jedynie domena internetowa którą można kupić na dany okres czasu

nie m to jak nabijanie postów

@UP

nie masz racji, nazwa.pl to bardzo dobry usługodawca, nie tylko domen.

działanie domeny nie zależy tylko od nazwa.pl ale od twojego usługodawcy internetu, jak szybko zaktualizuje zmiany, gdzieś tak przeczytałem.

może i według Ciebie nie mam.

troche racji masz.

ale na to kiedy domena się zaktualizuje maja wpływ dwa czynniki:

1. czas aktualizacji DNS operatora neta

2. oraz drugi wazniejszy czas aktualizacji DNS domeny. twój operator może aktualizować DNS co 5 minut i co z tego? Jeśli nazwa.pl aktualizuje przykładowo DNSy po 12h. Nic Ci to nie da, więc owszem. WYBÓR GDZIE KUPUJEMY DOMENĘ MA ZNACZENIE i to duże.

Kontakt:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...