Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Baron CQB Revised - renewalowanie

DobryMudzin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Otóż niedawno otworzyłem magiczną skrzyneczkę z która po otwarciu w magiczny sposób zmaterializowała dosyć magiczną broń którą jest

Baron's Revised M416 CQB

a9seh.png

Niestety na już mało magiczny jeden dzień... Stąd pytanie czy mogę przedłużać tą broń magicznymi renewal kitami? Na youtube widziałem iż ludzie takową akcję robili ( 

), jak jest teraz?

pc_Rodgerr.png
Już 3-cie lato z MPC Forum

Opublikowano

To jest Epic można przedłużać Ultimate Renewal Kitami ale na tą chwilę nie ma ich w sprzedaży.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Dokładnie, tego nie zrenewalujesz, a ta broń nie jest taka pro by ją przedłużać. Trzymaj na jakiegoś sopmoda, tr se, czy magnumki.

Opublikowano

A mi sie wydaje że mozna przedłuzać.. W tych renewalach niebieskich czy czerwonych co teraz za joby leca pisze "unrenewable epic or demonic item" a z kolega srawdzalismy i on normalnie przydłuzył Duale te max's, one tez sa bronia epicką czyli mozna by bylo przedluzyc tego CQB'a..... Według mnie opłaca sie przedłuzyć tą broń ale pod warunkiem ze bedziesz gral bo inaczej przepadnie :P..

Opublikowano

A mi sie wydaje że mozna przedłuzać.. W tych renewalach niebieskich czy czerwonych co teraz za joby leca pisze "unrenewable epic or demonic item" a z kolega srawdzalismy i on normalnie przydłuzył Duale te max's, one tez sa bronia epicką czyli mozna by bylo przedluzyc tego CQB'a..... Według mnie opłaca sie przedłuzyć tą broń ale pod warunkiem ze bedziesz gral bo inaczej przepadnie :P..

Ten max set nie jest epickiem, dlatego mogłeś przedłużać, nie wprowadzaj w błąd.

Opublikowano

Ja wygrałem dzisiaj tego epica na 90 dni i tu pytanie:

Otwierać z inboxa czy sprzedać (sell back) za 130k?

Nie jest taki dobry, więc ja bym go sprzedał. No chyba, że masz dużo GP to możesz się tym trochę pobawić.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Ja wygrałem dzisiaj tego epica na 90 dni i tu pytanie:

Otwierać z inboxa czy sprzedać (sell back) za 130k?

Sell, każde cqb jest noobskie, skill Ci spadnie, a tak to zaoszczędzisz 130k gp, a może jakieś permy do kupienia będą niedługo.

Opublikowano

Zeby byla jasnosc-nie-nieda sie ani niebieskim ani czerwonym renwalem przedluzyac broni typu EPIC ani DEMONIC-dalo sie to tylko zrobic jak nexon poraz pierwszy wprowadzil czerwonego renwala ale szybko sie z tego wycofal-kto twierdzi ze sie da wprowadza innych w błąd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...