Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grac ze smartcastami?

blazej2222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Wlaczylem sb dzisiaj smartcasty,i powiem ze calkiem milo mi sie gralo.I teraz pytanie do was:Grac ze smartcastami czy bez?Bo np. xPeKe gra bez smartcastow a calkiem dobrze mu idzie.

Opublikowano

Nie masz już jak nabijać postów ? Niedługo temat dasz , czy klawiaturę nową kupić , bo ma taką ocelote .

Graj ze smartcastami , bo szybciej castujesz skille .

kxAyLut.png

Opublikowano

Nie masz już jak nabijać postów ? Niedługo temat dasz , czy klawiaturę nową kupić , bo ma taką ocelote.

Zrozum prosze, ze mam prawo nawet pytac sie czy kupic nowa klawiature.Od czego sluzy forum?Gdybym chcial nabijac posty to mialbym juz ich duzo wiecej.Po prostu chce uzyskac pomoc lub rade od innych uzytkownikow tego serwisu.

A co do nowej klawiatury to bylby to tez inny dzial :D

@topic Jutro jeszcze sprobuje sb zagrac.i jeszcze jedno:Czy jak mam wlaczone sc to jest jakos wieksza szansa ze np. nie trafie ultem veigara?Czy tak samo?

Opublikowano

Możesz też grać z "poł-smartcastem": Umiejętności zostają rzucone nie po naciśnięciu przycisku ale po naciśnięciu i puszczeniu. Można sobie dzięki temu przycelować bardziej problematycznymi skillami. Nie pamiętam już jak dokładnie się to aktywowało, ale trzeba mieć aktywne smartcasty a następnie chyba aktywować "show range indicators" w opcjach interfejsu.

wikmk9.jpg

Opublikowano

jak mozna nie trafic ultem veigarem??? graj jak ci wygodniej...

Tak mozna nietrafic:

Rzucam klatke kilka osob wlazi w to samo miejsce i teraz nie wiem w kogo ulti trafi xD

Dobra odezwe sie jeszcze jutro napisze jak sie gra ze sc

Opublikowano

Tak mozna nietrafic:

Rzucam klatke kilka osob wlazi w to samo miejsce i teraz nie wiem w kogo ulti trafi

Ty kurwa naprawde czy udajesz?

Ulti Veigara leci w osobe, ktora zaznaczyles -.-

Na5tyczek_eune_10_6.png

Opublikowano

Ty kurwa naprawde czy udajesz?

Ulti Veigara leci w osobe, ktora zaznaczyles -.-

Wciskając przycisk natychmiast "wystrzeliwujesz" ulta w osobę, nad którą był celownik. Jeżeli akurat przez przypadek mielismy na złej osobie, to jesteśmy w złej sytuacji.

Grając bez SC ma się jeszcze szansę "zmienić" zdanie lub w porę się zatrzymać.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Ech ... Pytanie lekko z niczego. Jeśli lubisz grać na Smartach i gra Ci się tak wygodniej, niż gra przeciętny Kowalski, to czemu nie kontynuować tej gry? ;) Ogólnie lepsza gra wychodzi na smartach, aczkolwiek sam tego nie używam.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

To tak jakby zapytać czy sikać na siedząco czy stojąco. Jak wygodniej...

Myślę, że mężczyźni jednak mają jakieś określone standardy.

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Lepiej na smartcastach lepsze combo itd :) ale jak grasz tym pierwszy raz to jest trudne do opanowania :) (przynajmniej dla mnie :P )

Jak chcesz tak grać to pograj te 2 mecze na botach dla wprawy ; P

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Ja gram bez sc, za bardzo już się przyzwyczaiłem i jak próbowałem się zmienić właśnie na nie, to zlamiłem co tylko zlamić można było :). Ogólnie wybór należy do Ciebie, u mnie to tylko kwestia przyzwyczajenia, ale jeśli Ty chcesz, możesz próbować, ogólnie dużo osób twierdzi, że lepsze combo wychodzi.

Co?

Opublikowano

Dobra a ostarnie pytanie jak gram veigarem i rzucam e to w miejscu gdzie jest kursor bedzie srodek tej klatkie tak?

Włącz customa i zobacz... boże

@top

Zależy od postaci, różnie gram w zależności od champa.

Opublikowano

Przecież widać okrąg klatki w którym miejscu stawiasz ze smartcastami nie próbowałes zagrać ani razu i posty nabijasz. Jakiś up miał rację nie chce mi się sprawdzać kto. Spróbuj grać później jak będziesz miał wątpliwości to pytaj.

Opublikowano

jak mozna nie trafic ultem veigarem?

Ktoś ci może zejść z kursora zanim klikniesz jeszcze raz i wtedy musisz przysuwać myszkę.

@top

Skoro nie jesteś przekonany do sc to wyłącz sobie pokazywanie celowników na smartcastach, wtedy do czasu aż puścisz klawisz pokazują ci się oznaczniki w okręgu.

Osobiście polecam ci włączyć normalne (smartcasty), sam nie byłem przekonany, a teraz od roku na nich gram.

928011413476457403957.png

Opublikowano

Tak ale nie wszystkimi postaciami.

Najlepiej grać ze smartcastami postaciami jak Ryze,

Combo wykonasz 1.5 - 2.0 sekund szybciej,

Opublikowano

GRAJ JAK CHCESZ. JAK CI SIE NIE PODOBA GRA NA SMARTCASTACH TO NIE GRAJ PROSTE,PO CO LUDZIOM DUPE ZAWRACASZ?

Opublikowano

Uwierz, że z Smartcastami o wiele lepiej:P Szybciej skilli używasz, combo lepsze i lepiej sie gra poprostu xD

graphic.png

Setup: GPU: EVGA GeForce GTX 970 SSC ACX 2.0+ 4GB GDDR5 256 bitCPU: Intel® Core™ i5-3330 3.00 GHz, Cooler: Intel BOX, PSU: Corsair CS550M 550W, RAM: HyperX Savage 2x8GB (16GB) 1600MHz --> 1333Mhz DDR3 CL9, MOBO: MSI H61M-P20 (G3), SSD: Crucial BX100 256GB, System: Windows 10 64bit

Gear: Monitor: Asus VG248QE 144hz 24', Mouse: Zowie FK2, Keyboard: CM Storm Quickfire TK Cherry MX Red, Mousepad: Razer Goliathus Speed Large, Headset: Steelseries Siberia v2 Red, Mouse Bungee: Zowie Camade Yellow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...