Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawodnicy za 0

Shaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od EA dostałem jakieś tam darmowe paczki, polecieli całkiem fajni zawodnicy.

Ale są warci 0. Nie da sie ich wystawić ani wymienić

Słyszałem coś że po rozegraniu 100 meczów można będzie ich sprzedać, czy coś w podobie ;)

Tak więc będe mógł ich jakimś sposobem sprzedać czy oni już na zawsze pozostaną w moim klubie (chyba że zrobie quick sell za 0 coins) ? 

Opublikowano

Tych zawodników nie da się sprzedać. EA dało te paczki z okazji 5 urodzin UT, ale masz je tylko dla "własnego" użytku. Czyli nawet jakby wyleciał Ci IF Messi to nie możesz go sprzedać. Nigdy.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

EA, Z tych darmowych paczek, podobno zrobiła trolla i zwiększyła szanse na IF'a żeby bardziej zdenerwować graczy ;p

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

EA, Z tych darmowych paczek, podobno zrobiła trolla i zwiększyła szanse na IF'a żeby bardziej zdenerwować graczy ;p

Hmm ciekawe bo ja nic nie trafiłem :( Najlepsza karta busquets ;O.

TOPIC: Też słyszałem, że po 100 meczach można je sprzedać, ale czy to prawda nie wiem.

Opublikowano

Ja słyszałem, że da się sprzedać po rozegraniu 100meczy. Wylosowałem IF,a Gerrarda, zbudowałem pod niego skład rozegram nim 100 meczy i Wam potwierdzę lub obalę spór:D

Opublikowano

Mi poleciał IF Godin Benzema i Iniesta :< 

Nie mogę sprzedać ale chociaż składzik z BBVA jest.

No szkoda ;) 

Opublikowano

Nie dość że za free paczki to jeszcze płaczecie.Nawet jakby wam Totsa Messiego dawali za free to byłby płacz że nie Ronaldo.Wam się nie dogodzi.

Opublikowano

Pierwszy raz w 1 paczce trafiłem cos normalnego szkoda że darmowej mioanowicie David Villa, Warczący Kot i Pique ;p

. .

Opublikowano

Ja słyszałem, że da się sprzedać po rozegraniu 100meczy. Wylosowałem IF,a Gerrarda, zbudowałem pod niego skład rozegram nim 100 meczy i Wam potwierdzę lub obalę spór:D

Ja mam ponad 600 i nic.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...