Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Czy Warto wrócić do WarRocka po długiej przerwie?

rybaxpompa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie opłaca się, jeżeli grałeś za czasów g1 to będziesz zawiedziony, bo NX gówno robi :) Cheaterów jest w h*j.

Opublikowano

opłaca się jest coraz mnie haków w każdą środę jest mass ban około 900 osób dostaje bany, dzisiaj wszedł nowy patch.

Jeśli pomogłem daj "Lubie to" ----> ----> ----> ----> ----> /\

Opublikowano

W sumie od tygodnia nie widziałem żadnego dzialajajego hacka. Dodatkowe ogromne mass bany. Jak nie przeszkadzają ci gracze że śmiałem za hajs to nadal mozna grac. Tyle, że nexon lubi też banowac za nic ...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Zależy jak rozumieć słowo czy się opłaca (?) Ceny są z kosmosu, nexon jest strasznie pazerny na kasę, więc pod względem kosztów lepiej siąść na prywatnego serwera ;p

Po względem grania, na pewno się wiele zmieniło, więcej chyba na lepsze niż na gorsze, ale to trzeba samemu się przekonać.

Więcej mass banów, ciężko znaleźć hacka nawet ostatnio, mniej lagów serwerowych itd.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...