Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak szybko ściągnąć graczy ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć na moim serwerze ostatnio są pustki , graczy z dnia na dzień ubywa inaczej serwer upada.

Powie mi ktoś jak szybko ściągnąć graczy ?

Obecne statystyki :

Wersja : 1.7.4

Status : Włączony

Typ : SV+Frakcje

Slotów : 13

TNT : ON

Moby : ON

Zwierzęta : ON

Rangi typu VIP/SVIP : Do kupienia

strona : Tak , pracuję nad jej ulepszeniem :)

Survival : ON

End : ON

Nether : ON

PvP : ON

IP;x

------------------------------------

Serwer jest coraz bliżej upadku prosze o odpowiedź !!!!!!!!!!!

Forum : x

Pomocy potrzebuję tej porady pilnie !!

Opublikowano

Bądź orginalny ;D

Organizuj eventy, reklamuj się, stwórz miłą atmosfere, dodaj atrakcje, ogarnij administracje, zmień wer na 1.7.4, banuj cheaterów...

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

Poszukaj na torrentach, w wyszukiwarce wpisz gracze torrent i ściągnij sobię, najlepiej w paczce .zip :D

A jak chcesz szybko ściągnąć to w torrencie dajesz wykorzystanie łącza najwyższe xD

A tak naprawdę to musisz zrobić jakieś nowe mapy, ciekawe eventy, zareklamować gdzieś w necie, zainstaluj jakieś pluginy które pomogłyby ulepszyć serwer i zrób jakiegoś zajebistego spawna.Może zrób tak że dla każdego gracza który wbije w przeciągu godziny po 2 diamenty?

Opublikowano

Jak serwer za dychę miesięcznie może upadać? Twój serwer nie ma wielkich szans, albowiem takich jak właśnie twój są setki! Musiałbyś naprawdę zrobić dobrą mapę (ogromną, dużo np. poukrywanych skrzyń z itemami - chodzi mi o ogromny spawn). Nowe pomysły na eventy, reklamy wszędzie (nie na innych serwerach), więcej slotów.

Jak serwer za dychę miesięcznie może upadać? Twój serwer nie ma wielkich szans, albowiem takich jak właśnie twój są setki! Musiałbyś naprawdę zrobić dobrą mapę (ogromną, dużo np. poukrywanych skrzyń z itemami - chodzi mi o ogromny spawn). Nowe pomysły na eventy, reklamy wszędzie (nie na innych serwerach), więcej slotów.

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano

13 slotów o mój bosh, wykup 60 +, ogarnij forum, a nie "Witaj na forum phpBB modified by Przemo".

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Za dychę ? Suty pieką ? Serwer jest za 30 zł , ma nielimitowany RAM , darmową stronkę [ w zetsawie z serwrem xD] , ftp , modyfikacje , wlasna domene... Wymieniać dalej ?

A i dodatkowy Muble tez w zestawie..

Opublikowano

Podstawą do dużej ilości graczy jest sam pomysł na serwer.

Robiąc coś oryginalnego, na pewno zdobędziesz ich wielu.

Dobrym sposobem na reklamę są You Tube'rzy, oraz znane portale i strony o owej tematyce.

Ale na pewno kluczem do sukcesu jest profesjonalizm, takie serwery są pożądane.

Pozdrawiam i życzę powodzenia. 

Opublikowano

Pomysł przede wszystkim! Zastanów się logicznie: Jesli kots chce grac minigames to wejdze na mysg.pl, mc.hypixel.net. mc.craftgames.pl a nie na serwer z 13 slotami gdzie nawet nie da się pożądnie rozegrać SurvivalGames... A SV + Gildie? na 13 slotach serio? Moja gildia zeby sie cala zmiescila musial bys miec 30 slotow! Zobacz sobie na serwery: mc.skkf.net, mchc.pl, xcraftsers.pl, skyen.pl, myhard.pl TO SĄ SERWERY NA KTÓRYCH JEST JAKIKOLWIEK SENS GRY. 

Obawiam się że twój serwer upadnie...

Bez 30 slotów nawet nie próbuj robić serwera publicznego...

Pomogłem? LIKE!

.::Bukkit::. .::JAVA::. .::MyBB::. .::WordPress::. .::CINEMA4D::. .::SonyVegas::.

Moje tutki: http://www.mpcforum.pl/topic/919764-mini-tut-kolorowe-nicki-w-tabeli-graczy-pod-tab-w-essentials/

Opublikowano

13 slotów jest dla tego , że przez pewien okres czasu przestali grać . Po za tym gracze wbijają często w 'ekipach' o różnych porach np. ekipa freeze (gracza) o 17:00 a nevermore (też gracz xD) 14:30

Dodatkowo svip moze wejsc na full serv.

Opublikowano

Wiesz czemu nie wchodzą ? 13 slotów...

Z taką ilością slotów to możesz sobie pograć ze znajomymi a nie serwer Frakcyjny.

Zrób z tego serwera lepiej FreeBuild for FUN

2w6ic6t.png

Opublikowano

Wiem też tak planuję. pogadam z resztą administracji co o tym myślą , i się zobaczy :)

Ale ja się was nie pytam co sądzicie o serwie , tylko jak ściągnąć graczy...

Poza tym wejdźcie na serwer i zobaczcie mapę a nie krytykujecie bez podstaw ;d

Opublikowano

O to właśnie chodzi. Nikt nie wejdzie bo jest 13 slotów.

Wyobraź sobie.....

Masz mapę 5k x 5k

Są 2 Gildie

7osobowa i 6osobowa

I to mają być frakcje ?

W taki sposób możesz zrobić przetrwanie na wyspie, skyblock czy czymś innym.

Problemem nie będzie wygląd mapy a ilość slotów serwera.

2w6ic6t.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...