Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Kto za 6300

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam do wydania 6300 pz i nie wiem kogo kupic. Lubie grac kazda linie z wyjatkiem supporta(lubie grac alistarem na suppie)Mam ponad 50 postaci, ale dokladnej listy nie podam bo na tym kompie nie mam lola. Kocham grać ADC, midem, topem i od czasu do czasu jungle. Z takich postaci ktore pamietam to mam: Lucian, Gragas, Yasuo, Nasus, Mundo, Darius, Varus, Ezreal, Rengar, Kha Zix, Fizz, Kata, Akali, Xin, Pantheon, Ashe^^, WW, Alistar, Annie, Aatrox, Zed, Zac, Talon, Tristana, Garen, Thresh, Vi, Garen, Lee, Elise, Master, Jayce, Jax, Diana, Eve, Fiora, Heca, Kennen, LeBlanc, Lux, Orianna, Vayne i więcej nie pamiętam. Myślałem nad Jinx, byla w rotacji ale taka sobie jest/

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

jeżeli "kochasz" grać adc to polecam Luciana albo Jinx. 

Lucian:

-Dobra pasywa 

-Mechanizm ucieczki ( Dash na E)

Jinx:

-aoe dmg ( dmg obszarowy z Q)

-Dobry slow ( z W)

-Łatwa do zgankowania ( minus ,brak ucieczek)

-pułapki na E , które na linii są dość mocne przez stuna jeżeli ktoś w nie wejdzie jakoś można nimi się bronić wrazie ganku

-Dobra pasywa w late jak potrafisz się pozycjonować w teamfightach

A tak z innych to ahri khazix i renekton jak poprzednicy podali . Renekton trudny do skontrowania i jest po prostu OP (Dmg+Sustain na linii ( leczenie się z Q ) oraz jego ult jest dość mocne :)  ) , khazix z Resetami w teamfighcie na E + Feed w early kosi :)

Pozdrawiam Wszystkich :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...