Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rankedy xDDDD

Qinia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, gram rankedy od tego sezonu i sytuacja przedstawia się następująco : wygrałem 8/10 meczy i wywaliło mnie do brązu 4 potem do brązu 1 dojechałem samym masterem w jungli. Teraz jestem silver 3 i widzę że ludzie zaczynają myśleć i focusować takiego mastera. Moje pytanie jest takie : opłaca się grać nim dalej czy gracie jakimś innym junglerem ? Możecie podawać też postacie które nadają się na jungle na takim poziomie xDD

Opublikowano

Volibear człowieku ... Mega tanky i w dodatku jak na topa bd miał garena, zrobisz statika i botrka na volibeara to bd nieśmiertelny 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Volibear człowieku ... Mega tanky i w dodatku jak na topa bd miał garena, zrobisz statika i botrka na volibeara to bd nieśmiertelny 

statika i botrka XDDDDDDDDD

a może frytki do tego ?

Opublikowano

statika i botrka XDDDDDDDDD

a może frytki do tego ?

I z czego sie śmiejesz? najpierw spróbuj i potem komentuj te 2 iteemy są pro dla misia :D

Opublikowano

Nigdy nie Yi na Junglę. Słaby na pierwszych levelach, słabe ganki, brak jakiegokolwiek chociażby stuna, slowa ze skili czy coś w ten deseń. Zacznij ogarniać Lee Sina i Nocturne'a, Pantheona, Eve, a wyjdziesz na prostą ;)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przede wszystkim Vi ( czesty ban ) Hecarim swietny jungler oraz Elise.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Przede wszystkim Vi ( czesty ban ) Hecarim swietny jungler oraz Elise.

Vi ma chory DMG, a Elise potrafi wygrać niejednego teamfighta dzięki pająkom i ultimate'owi. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Shaco ponoć good w junglii, może zaskoczyć bo jest niewidoczny i w ten sposób omijać wardy.

PS: Yi w junglii czemu nie, ale wolałbym nim na topie :).

PSS: Dopowiadając do Garena, grając nim na topie i jeśli przyjdzie na pomoc wrogi jungler, może Garen zrobić dwa trupy. Kiedyś w podobny sposób samemu na topie zrobiłem Garenem triple, ale to ze względu, że przyszedł ich mider pomóc dla ich topera i junglera :), świetna postać, bardzo denerwująca przeciwników.

Co?

Opublikowano

ta shaco zginie predzej niz zabije na ganku.

top tier to kha zix vi lee sin i eve, elise dostalA sporego nerfa

i pantheon

<>

Opublikowano

ta shaco zginie predzej niz zabije na ganku.

top tier to kha zix vi lee sin i eve, elise dostalA sporego nerfa

i pantheon

Shaco easy carry na kazde elo (chyba, ze nie umiesz nim grac)

Nikt nim nie gra a jak gra to nieudolnie, wiec nie dziwie sie twojemu zdaniu ale serio cuda mozna nim wyczyniac

Opublikowano

Shaco easy carry na kazde elo (chyba, ze nie umiesz nim grac)

Nikt nim nie gra a jak gra to nieudolnie, wiec nie dziwie sie twojemu zdaniu ale serio cuda mozna nim wyczyniac

Pojebało? Shaco to kiedyś mogł ładnie kerować ale tylko w early jak enemy to papiery bo inaczej useless. A teraz jest znerfiony tak jak Fiddle bo zmienli "animacje" tego strachu tak więc shaco zasadzek w jungli nie zrobi.

Opublikowano

A mnie zastanawia czemu nikt nic o Xinie nie powiedział, też całkiem dobry jungler i tak na prawdę przez całą gre możesz być tanky i mieć damage na dodatek szybki doskok do ADC z E wbijasz 3 stack na Q i zabijasz.

Opublikowano

Na topa to np. taka postać jak Renekton to prawie zawsze wygrany top. Są też takie postacie jak Jax, na topie. Kiedyś jeśli dobrze pamiętam był kiedyś żart o Jaxie:

"-Kogo kontruje Jax? - Haha, Jax kontruje wszystkich.". Innymi postaciami na topa dobrymi jest np. Darius, jest to postać silna i lubi zabijać :). Riven, nawet po ostatnich nerfach, które miały za zadanie osłabić jej early... ona wciąż potrafi zniszczyć topa.

Co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...