Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kassadin.

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chcialbym sie was spytac co sadzicie o nowym kassadinie bo jak dla mnie jest on teraz najslabszym champem w lolu bez q i dmg na ulcie.

Opublikowano

Dla mnie totalny shit. Nie wiem czy mam zbugowana grę czy co, ale ult na 3lvlu zadaje 120dmg i nie ma żadnego przelicznika.

Ogólnie mając Full builda, to wbijając w enemy adc Full Combo z DFG to zabierałem max 3/5. Do dupy.

Opublikowano

Dla mnie totalny shit. Nie wiem czy mam zbugowana grę czy co, ale ult na 3lvlu zadaje 120dmg i nie ma żadnego przelicznika.

Ogólnie mając Full builda, to wbijając w enemy adc Full Combo z DFG to zabierałem max 3/5. Do dupy.

bo maybe nie umiesz nim grać

op tier sezonu 1

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Kassadin pod pryzmatem jaki był w sezonie trzecim, a jaki teraz jest po prostu słaby.

Ale da się nim coś ugrać lecz nie maksujcie zawsze Q lub E bo to zależy na kogo gracie. Ja maksowałem W grając na Dianę i tak naprawdę nie mogła dużo zrobić. Myślę, że właśnie będzie on składany pod APC z dużą ilością armora i HP/many.

Jego jedyny minus to ult, który kosztuje 2000 many po 3 stackach.

Opublikowano

Nie, on nie jest słaby. Obecnie jest on 0:

Q gówno robim nawet nie silencuje

Dmg W nie zmienia sie gdy dajesz w to pkt

Ciężko nastackować E,chyba że masz spamera skilami na linii

Ulti nie ma przelicznika, kosztuje bardzo duzo i gowno robi.

Zrobili z niego gówno. W early klasy nie pokazuje, w late tym bardziej, jedyne co jest fajne to to, że ma to w które przywraca więcej many niż kiedyś - to tyle.

Postać totalnie dojebana. GG riot

Opublikowano

Nowym Kassadinem jeszcze meczu nie przegrałem. 40% cd na ulcie co 1.8 sek tp + Gauntlet albo Lich i spamujesz. Teraz to jest taki Ziggs z ulta. Spammer. O wiele fajniejszy jest ze wzgl na wywazenie. Kassa jest dalej OP, jest po prostu inny. Na topa byłby świetny jako offtank z gauntletem etc. Taki Singed w wersji Kassadin, albo Ryze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...