Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc dla Laika

MeGusta1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Właśnie ściągam LOL'a i kompletnie nie wiem o co tam chodzi . Jaka postać dobra na początek ? Ładuje się tam w jakieś statystyki ? Co mam tam robić (wiadomo zabijać) ? Co dają te skiny ?

Opublikowano

Skiny daja tylko inny wyglad postaci, musisz zabijac oraz duzo farmic a co do postaci to na poczatek kup sobie mastera yi a jak chcesz jakiegos champa ktory nawala z daleka to kup sb ashe.

Opublikowano

Ucz się grając, to podstawa. Na początku to wiadomo, podstawy w Lolu opanujesz, a potem przyjdzie czas na resztę. Tu masz jeden poradnik, z którego musisz skorzystać 

http://www.mpcforum.pl/topic/807089-jestem-newbie-nie-wiem-gdzie-mam-isc/

A potem wszystko pójdzie z górki. Exp, farm, last hituj, zabijaj, defuj. 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Jeśli masz ts'a, albo byłbyś gotów pobrać to zapraszam na pw, pogramy razem i szybko rozkminisz;)

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Na pw mogę Ci opisać całą teorię na temat lola, ale widzę, że kolega już Ci podesłał linka. Na początek polecam Master Yi, łatwo ogarniesz, bo ta postać to banał i nie martw się jeśli coś Ci nie będzie wychodzić, każdy tak zaczynał :). Jest to postać na górną aleję i bardzo łatwo i przyjemnie się nią zabija. Również na górną aleję jest Garen, postać bardzo twarda z przyzwoitymi obrażeniami nawet bez itemów pod DMG (na nim głównie budujesz się pod tanka - czyt. czołg, najpierw składam na nim słoneczną pelerynę (sunfire), gdy jestem pewny wygranej linii, czarny tasak (daje trochę DMG i przebicia, jak i również skraca czas odnowienia skilli i dodaje trochę HP). 

Co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...