Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry na nude

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sam mam czasami problem z nudą, tylko u mnie jest problem, bo komputer do dupy i gram w stare gierki.

CS 1.6, GTA SA:MP (szczególnie serwery RP, jak się wczujesz w grę to posiedzisz na prawdę długie godziny). Zawsze możesz przejść od nowa jakieś stare gierki, np. Gothic, Gothic 2, GTA VC. 

Opublikowano

Gta samp gralem, nie znam zadnego fajnego servera.. gta sa i vc przeszedlem, w wota gram (7 tier) tf2 mi sie znudzilo, wow nie dla mnie.. preferuje strzelanki typu bf, cod kazda czesc przeszedlem jakby co, hmm.. cs... cs gralem baaardzo dlugo, ale ilez mozna., cs go tak samo, metin2 po 2 latach mi sie znudzil.

Co jeszcze?

Combat arms, nagralem sie, fajna gierka ale podobno teraz w trzy dupy hackerow..

Dajcie wiecej propozycji, jutro dam lajki bo dzisiaj limit sie skonczyl.

2whgg21.png

by @Ziółko.

Opublikowano

Gta samp gralem, nie znam zadnego fajnego servera.. gta sa i vc przeszedlem, w wota gram (7 tier) tf2 mi sie znudzilo, wow nie dla mnie.. preferuje strzelanki typu bf, cod kazda czesc przeszedlem jakby co, hmm.. cs... cs gralem baaardzo dlugo, ale ilez mozna., cs go tak samo, metin2 po 2 latach mi sie znudzil.

Co jeszcze?

Combat arms, nagralem sie, fajna gierka ale podobno teraz w trzy dupy hackerow..

Dajcie wiecej propozycji, jutro dam lajki bo dzisiaj limit sie skonczyl.

A DayZ Standalone?

Może jeszcze The Mighty Quest for Epic Loot.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

far cry 3 też całe przeszłem, dayz bym mógł pobrać, metro2033 cale przeszedłem, pasjans znudził mi sie po 10 latach gry.

Ale DayZ Standalone czy mod? Mod jest trochę bardziej rozbudowany, ale za to ma o wiele gorszy interfejs, zombie i animacje. Lepiej Standalone, bo gra w rozwoju.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

DayZ Standalone warto pobrać? czy ten mod ?

DayZ Standalone lepsze. Na razie mniej rozbudowane (brak pojazdów i obozów) i trochę zbugowane, ale z czasem gra będzie lepsza. Twórcy cały czas ją usprawniają. DayZ Mod to DayZ mod. Pełna wersja lepsza.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...