Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shakes&Fidget - Powstające Epiki !

Boles0012309

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czołem ! Dziś chce wam zaprezentować epiki na serwer !

Nie są to identyczne epiki no ale są :) Jak narazie w fazie rozwoju .

Jak robie ? - Dla każdej klasy po 3 epiki z każdej żeczy typu bron hełm i reszta !

Tak wiem niejest to jakiś super pomysł ale pomyślałem i fajne to działa dla początkujących !

Pozdro :D

Opublikowano

Cześć czołem ! Dziś chce wam zaprezentować epiki na serwer !

Nie są to identyczne epiki no ale są :) Jak narazie w fazie rozwoju .

Jak robie ? - Dla każdej klasy po 3 epiki z każdej żeczy typu bron hełm i reszta !

Tak wiem niejest to jakiś super pomysł ale pomyślałem i fajne to działa dla początkujących !

Pozdro :D

piszę się rzeczy

A co do tematu to dla początkujących może być dobre, ja mam już kompletny silnik, robię teraz wiedźme.

Opublikowano

piszę się rzeczy

A co do tematu to dla początkujących może być dobre, ja mam już kompletny silnik, robię teraz wiedźme.

Udostępnisz to co masz?

Opublikowano

@Up

Nie za bardzo, pliki znalazłem na necie, dorobiłem arty, wieże, lochy gildii i WC. Nie chce żeby moja praca poszła na marne.Miałem problemy przy lochach gildii ale już rozwiązałem i nie chce żeby ktoś po prostu sobie wziął i nawet palcem nie kiwnął przy tym.

Opublikowano

@Up

Nie za bardzo, pliki znalazłem na necie, dorobiłem arty, wieże, lochy gildii i WC. Nie chce żeby moja praca poszła na marne.Miałem problemy przy lochach gildii ale już rozwiązałem i nie chce żeby ktoś po prostu sobie wziął i nawet palcem nie kiwnął przy tym.

A swój serwer otworzysz? 

Opublikowano

@Up

czekam na twój serwer ! :D

Opublikowano

:D szczwanykot to fajne :D pozdro dasz ip na pw bym chcial zobaczyć :) mam dadzieje ze podasz co do plików zaraz dam :D

No własnie masz serwer ?

Serwera nie mam ale testowały pliki 10 wybranych osób, i jest dobrze. Jak narazie nie stawiam serwa, bo robie wiedźme i co jakiś czas znów będą testowały pliki.

Opublikowano

A bym mógł wpaść zobaczyć ? xD Szejkes nie no za dobry nie jestem :P ale cos tam umiem xD od 3 dni sie bawie

3 dni się plikami bawisz u uważasz że coś umiesz, bezsens.

Żeby cokolwiek zrobić a nie tylko zmieć ceny/wygląd itp trzeba znać PHP, JS ;)

Opublikowano

A bym mógł wpaść zobaczyć ? xD Szejkes nie no za dobry nie jestem :P ale cos tam umiem xD od 3 dni sie bawie

Narazie nie prowadzę testów!

Muszę zrobić wiedźmę, potem mam w planach klaser, zostały drobne zabiegi " kosmetyczne " i zoptymalizować system walk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...