Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Invoria - Pora zakończyć tam gre? Ważne informacje

Domkisssss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fubu i szacunek? xD Wieprz i tyle ;x

Ziomuś, gdyby nie banda od Isamu, to biegałbyś po podwórku z kijem udając że bijesz metki mieczem żalu ... taka prawda...

Wieprz i tyle ? skoro go tak oceniasz to co Ci takiego zrobił ?:)

aaa zapomniałem ... jesteś pieskiem od Isamu :) co Isamu powie to to robicie bezmózgie robociki :) 

Pare lat temu siedzialeś na YT i mało sobie nie zwaliłeś jak FuBu wbijał swoje lv :) a teraz nagle wieprz ? :) 

nie widziałeś go ... nie znasz go ... a oceniasz ? bo tak powiedział twój pan Isamu ? wytresował swoje pieski, to i pieski bez rozumu chodzą i spamią teraz :) 

jak sie niema swojego rozumu to tak sie ma :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Po co tutaj się jeszcze wypowiadacie?

Quarel jasno napisał, że temat jest fejkiem więc pisanie "wątpię że sprzedali by Invorie" jest po prostu chujowe bo nie czytacie tematu.

Temat powinien zostać zamknięty a autor zbanowany za oszustwo i debilizm.

0LsM05U.png

Opublikowano

Po co tutaj się jeszcze wypowiadacie?

Quarel jasno napisał, że temat jest fejkiem więc pisanie "wątpię że sprzedali by Invorie" jest po prostu chujowe bo nie czytacie tematu.

Temat powinien zostać zamknięty a autor zbanowany za oszustwo i debilizm.

A ty powinienes skonczyc z tworzeniem prywatnych serwerow,bo wszystkie padaja po tygodniu

edit; Jedno jest pewne-Hooltras nie bedzie mial czasu na invorie,bo tworzy serwer vixa.eu.

Array nawet gdyby sprzedal swoj serwer i tak by sie do tego nie przyznal

Srij9JT.png

Opublikowano

A ty powinienes skonczyc z tworzeniem prywatnych serwerow,bo wszystkie padaja po tygodniu

edit; Jedno jest pewne-Hooltras nie bedzie mial czasu na invorie,bo tworzy serwer vixa.eu.

Array nawet gdyby sprzedal swoj serwer i tak by sie do tego nie przyznal

Zacznijmy od tego że Hool nic nie robi na invorii bo serwer jest mój - więc nie robił i nie bedzie robil - wyjdzie na to samo.

Temat to fejk jak już pisałem i można go zamknąć.

sygna1.png

Opublikowano

Hahhahahahahhahahahahha nie mogę  dziecko obejrzało filmiki isamu usłyszało " J*bać Fubu" I teraz powtarza bo myśli że jest fajny , a co do FuBu to on ma server od 3 lat dobrze sie na nim gra (grałem 2 lata temu) i FuBu nie przekupuje graczy bryłkami bo wkoncu by to wyszło na jaw a graczy się utrzymuje na serverze ok. 600  więc nie myśl że jesteś fajny hejtując wieprza

PS : A co spalił Ci stal na +9 i się wkurzyleś i hejtujesz server ?

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

nie zapewne chciał eq / sm i go wyśmiali to się gimbazjalista wypłakuje :D

co do isamu ?

deb** deb** i jeszcze raz deb** nie lubię gnoja bo się czepia fubona a o ravi i o postaciach z 1 lvl i skilami na p nie wspomnę o yangach faktem jest to że się przyznaje ale niestety nie wszystkie konta co mają takie zabawki są jego :)

Pozdrawiam i bez reklamy Jeba** co tam chcecie :D

Dobra wypierdalaj xD Armagiedon aka Cycu aka debil aka Hejter ;__:

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

jaki ty masz harnaś łeb zjebany, te twoje posty nic nie wnoszą do tematu, chcesz dupe lizać Jarusiowi to na facemetina wypierdalaj gimbusie, szkoda mi cię człowieku.. ^^

Opublikowano

I robią, Fubu mówił w jednym z filmów, że w tym roku stawiają serwer Easy.

Już w 2012 bodajże miała być balmora s2 easy max 250 lvl.

Opublikowano

Od Invori się odwal WeeZy bo nigdy nie przestanę grać bo to zajebisty serwer a nie patrzę na Małysza , Issamu i FuBu bo tylko mącą w głowach a ja na to czasu nie mam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...