Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Invoria - Pora zakończyć tam gre? Ważne informacje

Domkisssss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam niektórzy może już wiedza a niektorzy może jeszcze nie więc napisze

Pare dni temu w (w niedziele) serwer invoria.pl został sprzedany kupił go FuBu (widocznie nie zarabial już dużo z balmory a widząc dużo online postanowil kupić serwer) nie wiem za ile.

Informacja nie jest wymyślone jeśli nie wierzycie możecie zapytać Małysza. (Będzie w następnym filmie prawda o fubu)

Więc nie polecam dalszej gry na tym serwerze bryłki pewnie już są w obiegu a jeśli jeszcze nie to zapewne niedlugo będą.

Opublikowano

Pierdolnij sie w łeb. Od FuBu sie odpierdol.

Nawet jeśli, to w takim razie invoria bedzie prowadzona pewnie dalej, albo fubu postawi na tych plikach balmore s2 bo planowali w tym roku easy stawiac.  Słuchacie takich idiotów jak małysz czy isamu i później pierdolicie bzdety o fubu wyssane z palca.

Opublikowano

Witam niektórzy może już wiedza a niektorzy może jeszcze nie więc napisze Pare dni temu w (w niedziele) serwer invoria.pl został sprzedany kupił go FuBu (widocznie nie zarabial już dużo z balmory a widząc dużo online postanowil kupić serwer) nie wiem za ile. Informacja nie jest wymyślone jeśli nie wierzycie możecie zapytać Małysza. (Będzie w następnym filmie prawda o fubu) Więc nie polecam dalszej gry na tym serwerze bryłki pewnie już są w obiegu a jeśli jeszcze nie to zapewne niedlugo będą.

AHJHAHHAHAHAHAHAH

Dowcip roku.

Dobre , zesrałem sie

07608296593848833931.png
~~ Obrałem sobie drogę że osiągnę mistrzostwo , nie zawsze idzie za tym pełen komfort pamiętaj MORDO ! ~~
~~ Lecimy kurwa tutaj , jest dobrze w chuj ~~

Opublikowano

Dokładnie ,weezy nikt cie nie lubi a gdyby nie gówniane konkursy na yt to miał być 2 suby haha śmiechu warte.A co do Invori to FuBu podobno ją zakupił ale to nic nie zmienia.FuBu jest spoko tylko jakieś cioty sb coś wymysliły o nim a nawet go nie widzieli,żenada 14 latki...

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Dziwi mnie to iż jeżeli Fubu ma wykupiony serwer, dlaczego cały czas władzę sprawuję Array, a team nie uległ zmianie.

Coś czuję, że wkręcacie graczy w ciemny dół...

Fubu nie jest chyba aż tak głupi, aby wchodzić w bagno. Ten człowiek ma swój świat, uwielbia hardy i tym się bawi.

P.S.

Prawdą jest iż Fubu to spoko gość, szkoda, że Mariusz T zabrał mu pierwsze miejsca w kawałach :(

A Ci pseudo You Tube'rzy mogą mówić co im się podoba, a z racji iż mają swoich odbiorców ktoś ich słucha ;( 

AHJHAHHAHAHAHAHAH

Dowcip roku.

Dobre , zesrałem sie

WeZZy, Ty się już ogarnij.

Człowieku, robisz z siebie gwiazdę, którą nie jesteś :) 

Patrząc na Twój kanał, nie masz w nim stylu, tylko jak to mówią sprzedajesz się.

Ja i tak będę tam grał, z czasem może ;) 

Opublikowano

Szczerze wątpie że FuBu kupił invorie dlaczego ?.

Ponieważ na serwerze gra ponad 1000 osób i serwer cieszy się super opinią a zarobki z takiego serwera są duże więc wątpie w to że FuBu kupił invorie.

Aktualnie mam przerwę od metina masz pytanie napisz na pw na gg mnie szybko nie zobaczysz :D

Rekrut
Opublikowano

Weezy "hakjer", jak widzę twoje filmy czy niektóre posty w których piszesz madafaka, jp  to aż się płakać chce ... To że tak napiszesz czy powiesz bo mówi tak isamu czy inni pompa team nie znaczy że jesteś fajny. Ktoś pierdolnął ferment że FuBu to FuBu tamto i każdy teraz w to wierzy. Nie wiem czy to prawda, może rzeczywiście ojebał małysza, ale co wy do tego macie ? Wasz hajs ? Nie rozumiem takiego pierdolenia... Jakby ten isamu powiedział żebyście skoczyli z okna to skoczyłbyś ? 

W dupach się wam przewraca, i nie nie jestem za FuBu ani Isamu czy Małyszem, po prostu mam na to wyjebane tylko jak widzę takie posty "Jebać Fubu złodzieja" to normalnie idzie się pociąć. 

co do invorii, mógł ją kupić nawet papież. Nie sądzę żeby FuBu psuł serwer przez taki błąd jaki zrobił na balmorce (bryłki). Nie po to wydawał na invorie gruby hajs żeby ją rozwalić jak balmorkę. A wydał nie mało pewnie. Bo samo to co włożyła administracja + reklama + maszyna i w ogóle.

Serwer polecam bo jest jednym z najlepszych easy, i niech prowadzi go nawet papież, grać się opłaca. Sam może wrócę i pogram. 

Weezy, ty naprawdę nie masz szukać gdzie hajsu już  ? Zmieniasz serwer co odzinek/dwa. Sprzedajesz się za głupie 2 dychy. Tak wygląda youtuber ? W ogóle nim nie jesteś, bardziej szanuje osoby które nie mają nawet 50widzów i nagrywają z serwera jednego niz takich sprzedawczyków którzy za 10złotych dadzą nawet dupy, byle tyle mieć na tego is,a bez którego jest się serwerowym gównem.

Opublikowano

Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać z tematu - autor to debil. (Powinieneś wrócić do grobu w którym podobno jesteś a nie pisać tematy)

Serwer kupili kosmici. (sam im sprzedawałem i podpisywałem umowe)

oczywiście temat to fake.

@down byli niewidzialni ;/

sygna1.png

Rekrut
Opublikowano

Nie byłem przekonany co do tego że fubu kupił invorię, bo kosztować musiałaby nie mało, ale nie siedzę na forum invorii czy gdzieś z nią związanego, jak widać wystarczył fake i zacząłem wierzyć ;x

Co nie zmienia faktu ze weezy to śmieć który się sprzedaje co 2odcinki i gdyby nie konkursy miałby 100-400 subów, z czego 300 to wszyscy łączni gracze z jego gildii. 

Opublikowano

Ile na oko ma przychodów taki serwer jak Invora? tak pytam i oczekuję inteligentnej odpowiedzi ;)

Faber est quisque suae fortunae

Opublikowano

Jak już to fubu raczej pomyślał by nad własnym serwerem bo jeśli ktoś miał by sprzedać tą invorie to pewnie za kwoty rzędu 100/200tyś zl jeśli nie więcej. Dużo taniej wyszło by mu zrobić własny serwer opłacić maszyne itp i zapłacić 20/30zl kilku/kilkunastu youtuberą pokroju wezzego za reklamę.

Opublikowano

Jak już to fubu raczej pomyślał by nad własnym serwerem bo jeśli ktoś miał by sprzedać tą invorie to pewnie za kwoty rzędu 100/200tyś zl jeśli nie więcej. Dużo taniej wyszło by mu zrobić własny serwer opłacić maszyne itp i zapłacić 20/30zl kilku/kilkunastu youtuberą pokroju wezzego za reklamę.

100/200tyś zł o kurwa hahahahahhahhahahaha, dojebał ! <miszcz> 20/30zł za reklamę to chyba kurwa u YT'bera z ilością subskrypcji równającą sie 10-15.. 

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano

Co tu się stało w tym świecie Metina , kiedyś każdy szanował FuBu na tyle ile można kogoś szanować w internetach. Po tym jak banda dzieciaków JP się wybiła na jego plecach wszyscy go o wszystko oskarżają.

@Weezy idź HADY SŁUCHAJ BO TO W KOŃCU IKONA POLSKIEGO HIP HOPU JEST HAHAHA

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Co tu się stało w tym świecie Metina , kiedyś każdy szanował FuBu na tyle ile można kogoś szanować w internetach. Po tym jak banda dzieciaków JP się wybiła na jego plecach wszyscy go o wszystko oskarżają.

@Weezy idź HADY SŁUCHAJ BO TO W KOŃCU IKONA POLSKIEGO HIP HOPU JEST HAHAHA

Fubu i szacunek? xD Wieprz i tyle ;x

10601459886231627707_thumb.jpg

Opublikowano
Jak już to fubu raczej pomyślał by nad własnym serwerem bo jeśli ktoś miał by sprzedać tą invorie to pewnie za kwoty rzędu 100/200tyś zl jeśli nie więcej. Dużo taniej wyszło by mu zrobić własny serwer opłacić maszyne itp i zapłacić 20/30zl kilku/kilkunastu youtuberą pokroju wezzego za reklamę.[/quzote]

Zrobienie invori to tydzien-dwa max tam jedynie co maja swojego to questy wiiec z nimi byloby najciezej a reszta to sklejka z forum dosc dobra wiec nie pierdol ze 100-200k bo tyle to licencje od ymiru kupisz na serwrr xD

Opublikowano

Szczerze nie jestem w stanie uwierzyć ,że Karol sprzedałby Invorie :D

Fake jakich mało :) Teraz pomyślcie na zdrowy rozum czy odtrącilibyście rękę,która was codziennie karmi?

Nie sądzę ..

Jak już to fubu raczej pomyślał by nad własnym serwerem bo jeśli ktoś miał by sprzedać tą invorie to pewnie za kwoty rzędu 100/200tyś zl jeśli nie więcej. Dużo taniej wyszło by mu zrobić własny serwer opłacić maszyne itp i zapłacić 20/30zl kilku/kilkunastu youtuberą pokroju wezzego za reklamę.[/quzote]

Zrobienie invori to tydzien-dwa max tam jedynie co maja swojego to questy wiiec z nimi byloby najciezej a reszta to sklejka z forum dosc dobra wiec nie pierdol ze 100-200k bo tyle to licencje od ymiru kupisz na serwrr xD

Ciekawe skąd by miał te 100/200 tysięcy złotych? Bo za amelinium z wózka to by się nie  z resztowało  :D

Opublikowano

Szczerze nie jestem w stanie uwierzyć ,że Karol sprzedałby Invorie :D

Fake jakich mało :) Teraz pomyślcie na zdrowy rozum czy odtrącilibyście rękę,która was codziennie karmi?

Nie sądzę ..

Ciekawe skąd by miał te 100/200 tysięcy złotych? Bo za amelinium z wózka to by się nie  z resztowało  :D

On ma wiecej kasy niż Ci się wydaje, nie zarabiają tylko na balmorze razem z bambuskiem.

Opublikowano

On ma wiecej kasy niż Ci się wydaje, nie zarabiają tylko na balmorze razem z bambuskiem.

Ja o tym wiem,że zarabiają spore ilości pieniędzy ale po co mieliby kupować serwer jak mogliby zrobić konkurencyjny w dużo tańszy jeżeli chodzi o kieszenie sposób :)

Opublikowano

Ja o tym wiem,że zarabiają spore ilości pieniędzy ale po co mieliby kupować serwer jak mogliby zrobić konkurencyjny w dużo tańszy jeżeli chodzi o kieszenie sposób :)

I robią, Fubu mówił w jednym z filmów, że w tym roku stawiają serwer Easy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...