Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Radio Internetowe

Swierkol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Poszukuję squadu do radia internetowego. Nie chcę aby to było zwykłe radio więc wymyśliłem ,żeby zrobić własne studio nagraniowe do którego Dj może wejść z własnymi płytami lub laptopem i gra dla słuchaczy. Sprzęt posiadam ale teraz załatwiam teren .

Wykupienie terenu na studio kosztować mnie bd ok 15tys. zł. Na terenie studia będzie można nagrywać własne sety , wokal i inne , dlatego szukam teraz zgranej ekipy która pomoże mi z stworzeniem wypasionej strony , opłacenie części radia , oraz chęć grania dla innych. Chcę także by radio było w 100% legalne więc trzeba będzie opłacić ZaiKs i ZAPV 

Kogo szukam ? :

Projektant strony wraz z zaprogramowaniem

Sponsorzy

Dj-e

Więcej informacji na pw , gg ,

GG:275005

12981fcff3655c1dc01395e83b00019e8c1.png

Opublikowano

Ok ja chętny ,gdzie przelać 15 tyś xD ?

Za 15tyś możesz co jedynie kupić z 1m2 ,sama konsola to 10 tyś ,odsłuchy 2 ,pianka 3 ,wyposażenie meblowe 4. Naucz się dobrze grać ,skończ minimum 20 lat ,potem bierz się za prowadzenie jakiejś działalności.

Opublikowano

Jak nie chcesz wydawać hajs na "Radio" to pobaw się, poeksperymentuj z radiem internetowym, które możesz kupić np. na stronie 

eradia.net

Tak jak pisałem pobaw się tym, potem jak będziesz miał o tym większe pojęcie i pieniądze zacznij o tym myśleć.

sAGxRQg.jpg

Super usuwanie sygnatur bez info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...