-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
Svain
Svain
Witam.
)

Otóż mam taki problem. Przy graniu w różne gry (np. Skyrim, Mass Effect) po pewnym czasie (5-15 min) komputer się zacina, wyskakuje napis 'No input signal' i nie pozostaje nic innego jak reset. Dzieje się tak nie tylko w 'lepszych' grach, ale też np. NFS Carbon, Gothic 3 (G3 - jeśli się wyłącza to po znacznie dłuższym czasie). Nie wyłączają się jednak słabsze gry (tj. GTA SA, Gothic 1/2 itp), ale odczuwam w nich znacznie zmniejszone fps. Mam tak jednak od jakiegoś czasu, bo wcześniej wszystko chodziło sprawnie (dłuższy czas nie używałem PC do gier, więc nie jestem w stanie określić przez co mogło się to stać).
Sprawdzałem temperatury procka i wychodzi że normalnie mam 23-25°C, a przy graniu w np. w Skyrima dochodzi do 35-45°C więc wydaje mi się że jest w porządku.
Mój sprzęt:
System: Windows 7 Ultimate
Karta graficzna: ATI Radeon HD 2600 XT 257MB 128-bit
Procesor: AMD Athlon II X4 635
Pamięć: 2048MB DDR3 1333MHZ RAM
Płyta główna: ASUSTeK Computer INC. M4A77T Rev X.0x
Zasilacz: Corsair 450W (lub 550W
Jeśli macie jakieś pomysły/sugestie co mógłbym zrobić by było jak dawniej, prosiłbym o pisanie w temacie (bardzo mi zależy)
Jestem 'zielony' w tematyce komputerów więc prosiłbym także o pisanie w miare po 'ludzku' bym był w stanie zrozumieć
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.