Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sklep full-cap.pl

loleq2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znalazłem stronę full-cap.pl na której czapki są bardzo tanie i to nie są podróby (tak wnioskuje po zdjęciach). Opinie na temat tego sklepu nie umiem znaleźć, gdyż nazwa pokrywa się z innym sklepem oraz wyskakuje ogólna opinia o tych czapkach. Dodatkowo niektóre zakładki nie istnieją oraz siedziba jest w Hong Kongu - przesyłka trwa do 21 dni. Zamawiał ktoś z tego sklepu i czy to nie jest jakiś fake ?

Opublikowano

Sama długość przesyłki jest podejrzana co do zdjeć nie muszą być one wykonane przez nich. Zakup w jakimś sklepie który jest pewny. Tutaj raczej pakujesz sie w chiński towar

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Mi sie wydaje ze to Fake Moj kolega jak zamawial sluchawki z Hong Kongu w przeciagu tygodnia mial je w domu a tu po 21 dniach nie chce mi sie wierzyc i jeszcze nigdzie opini nie ma sklepu. Rób jak uważasz ale na twoim miejscu bym nie kupował/ryzykowal utraty pieniedzy

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Fake na pewno (new erki za 50zł?). Ktoś dowiedział się o opinie tego sklepu? Szukam jednej czapki w necie i nigdzie w Polsce nie mogę jej znaleźć a tu jest. Zamawiał ktoś? Tną ludzi na kasę czy nie?

1.jpg

Opublikowano

Ale z Was gimbusy jaki fake? Koleś zamawia na http://www.aliexpress.com i idzie Wam paczka z chin, dlatego się tyle czeka.. Jak zamówisz w tym sklepie to dojdzie na 100%, popytaj znajomych ( chyba że są z gimby - to wątpię, że się znają) czy umią zamawiać na aliexpress to kupisz jeszcze taniej, wysyłka trwa długobo paczka idzie pocztą ..

Ps, prawie 60zł za taką czapkę to tanio?....  To są na 100% podróbki od razu Cię informuję :)

Opublikowano

Ale z Was gimbusy jaki fake? Koleś zamawia na http://www.aliexpress.com i idzie Wam paczka z chin, dlatego się tyle czeka.. Jak zamówisz w tym sklepie to dojdzie na 100%, popytaj znajomych ( chyba że są z gimby - to wątpię, że się znają) czy umią zamawiać na aliexpress to kupisz jeszcze taniej, wysyłka trwa długobo paczka idzie pocztą ..

Ps, prawie 60zł za taką czapkę to tanio?....  To są na 100% podróbki od razu Cię informuję :)

tak 60zł to tanio spoko orginały chodzą po 120zł ;)

Paczki z Chin tyle lecą, mój kumpel zamawiał tak maxy i doszły i są okej, tylko, że czekał właśnie 3tyg 

Chodzi mi konkretnie o tą stronę czy ktoś sprawdził czy nie tną na hajs bo jednak mieć a nie mieć 60zł to jest różnica ;)

Może i nie fejk, ale podroba.

Nie wiem czy to troll post ale podpowiem ci, że fejk to podróba ;)

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...