Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Plugin na anty reklamę

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki plugin na AntyReklame? Nie chce AntiAd, bo się buguje wg mnie. 

I jeszcze plugin (nie chce skrypt), że co jakiś czas wyświetla się kod i trzeba go przepisać. Os. która przepisze pierwsza wygrywa np diax. Nie chce DrawCode

Plugin na /tpr (nei RandomTeleport)

I jeszcze.. jak zablkować pl, plugins w mycmd?
+ do tego plugin (nie skrypt xD) na zmiane "join the game"

Opublikowano

Jaki plugin na AntyReklame? Nie chce AntiAd, bo się buguje wg mnie. 

I jeszcze plugin (nie chce skrypt), że co jakiś czas wyświetla się kod i trzeba go przepisać. Os. która przepisze pierwsza wygrywa np diax. Nie chce DrawCode

Plugin na /tpr (nei RandomTeleport)

I jeszcze.. jak zablkować pl, plugins w mycmd?

+ do tego plugin (nie skrypt xD) na zmiane "join the game"

Na kod co jakiś czas - DrawCode - reszta to skrypty

Na antyreklame - Censor

Tpr - RandomLoctionButton

Zmiana join... - HideStream

Skoro używasz mycommand to lepiej zamienić go na Skript i zrobić w nim to wszystko.

Opublikowano

Tylko skrypty mega laguja:)
Tpr-chce jakieś mniej rozbudowane-sama komenda
HideStream lookne
Kod; pisalem nie chce drawcode:)

Opublikowano

Kto Ci bzdur naopowiadal. Do małych rzeczy skrypty sa idealne. Nie ma innego niż drawcode

Opublikowano

Bzdur? Jakich? Ze nie lagują? Sam tego doświadczyłem. Były-grać nie szło, usunąłem-0 lagów to wiec...
Musi być inny (drawcode). Na pewno jakieś ang. itp są.

Opublikowano

@up Wszystko zależy od jakości skryptu. U mnie w plikach 50% serwera to skrypty a ciągnie tyle co nic. Masz hosting z gowna pewnie, to się nie dziw że lagi .

Opublikowano

2up Skrypty 0 błędów-lagują, pluginy taka sama ilość-nic | po co mam "zasmiecac" serwer czymś niepotrzebnym jak mogę w innych pluginach?

Opublikowano

Jaki masz hosting? A w jakości skryptu nie chodzi mi o bledy

Opublikowano

Jak taki hosting to się nie dziwie. Poproś kogoś kto się zna na skryptach niech Ci zrobi, to nie będzie lagować. Wszystko da się zoptymalizować :)

Opublikowano

Jakiś porządnmy plugin na to nie istnieje. Najlepiej wgraj melooon censor i ustaw na cenzurę słowa typu pl , mineserv, srvmc, itp. wszystkie skróry itd.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

jak ustawisz dobrze antywirusa to będzie blokował reklamy, których i tak nikt nie czyta. skuteczniejsze są bilbordy.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Rambo11 plugin CustomJoinMessage na te Joined the game otwierasz config.yml i spolszczasz sobie to i kolory się dajesz jakie chcesz 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...