Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Własny skill/efekt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze mam pytanko jak zrobić własny efekt skila i poziom np jak jest max P to ja bym chciał poziom więcej np p1 p2 p3 aż do B to tylko taki przyklad

oraz jak zrobić item ulepszający ten skil?

Czy jest możliwe zrobienie 10/12 skilowych postaci np mental polaczony z bodym 1 postać ? 

One hits,one hits runeyylo yea lets go bitches

Opublikowano

Cze mam pytanko jak zrobić własny efekt skila i poziom np jak jest max P to ja bym chciał poziom więcej np p1 p2 p3 aż do B to tylko taki przyklad

oraz jak zrobić item ulepszający ten skil?

Czy jest możliwe zrobienie 10/12 skilowych postaci np mental polaczony z bodym 1 postać ? 

Item ulepszający skill?

Banał, wystarczy napisać quest na dany item i to wszystko

Co do skilli, to skoro dało radę zrobić 6 skill dla woja i ninji, oraz w oknie umiejętności jest 8 miejsc na skille, to jestem przekonany, ze zrobienie tych 8 skili byłoby również łatwe do zrobienia. Jeśli chciałoby się mieć 10/12 skili, to trzeba by było się bawić z tymi oknami, żeby powiększyć miejsca do tych 10/12, a z tym więcej roboty by było.

Jeśli chodzi o skile P+, to powiem wam, że jeśli by się chciało to można by było mieć nawet od A do Z ;)

Opublikowano

jak zrobić taki efekt skila oraz dalszy poziom skila?

One hits,one hits runeyylo yea lets go bitches

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...