Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co robić ;O ?

MrPatrick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam pytanie do graczy gry League of legends.
Mam dylemat , meinuje adc  przez rok już . Wkońcu uznałem że ta linia mi się znudziła na rankedy . 

Co robić ? Grać nadal adc ?

212z9rs.jpg

Opublikowano

Skoro mainujesz ad, to będzie ci się raczej trudno przerzucić na inną linię (Chyba, że czasami na nich grywałeś).

Ja bym i tak został na ad, nawet, jeżeli by mi się znudziło, to i tak wiem, że grałbym lepiej jako AD niż Top.

Opublikowano

Rób co chcesz.

Osobiście myśle, że jeśli to forum dalej będzie zmierzało w obecnym kierunku, to tylko czekać na tematy typu:

Właśnie sram, jeszcze troche mi sie chce, ale przerwałem gre w lola. Podetrzeć się i wracać do gry czy może lepiej wysrać się do końca?

Opublikowano

Rób co chcesz.

Osobiście myśle, że jeśli to forum dalej będzie zmierzało w obecnym kierunku, to tylko czekać na tematy typu:

Właśnie sram, jeszcze troche mi sie chce, ale przerwałem gre w lola. Podetrzeć się i wracać do gry czy może lepiej wysrać się do końca?

Hmm Ładne podejście do życia , skoro widzisz już co napisałem i uważasz że jest to bez sensu bo chciałbym uzyskać opinie od innych graczy co by na moim miejscu zrobili . Nie pisz nie wypowiadaj się po prostu olej to a Będzie Ci Dane :> . 

Dziękuje innym użytkownikom za Pomoc , i zostaję na ADC ;d . 

Proszę o zamknięcie tematu aaaa.... no tak wiem że temat jest źle sformułowany ale śpieszyłem się. :D

212z9rs.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...