Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka i cs go

G3K

Rekomendowane odpowiedzi

Rekrut
Opublikowano

Yo yo yo, chcialbym zakupic nowa myszke bardziej gaming'owa do 100 max 120zl. Fajnie jakby jakos wygladala i byla srednich rozmiarow. USB moze byc 3.0 i 2.0. Bardziej na kabel tylko nie za dlugi bo gram na laptopie. Bez kabla tez wchodzi w gre ale wolalbym z kablem. Aha i zeby byla z allegro.

Nie znam sie na tych wszystkich dpi czy co tam jest ale chce zeby sie nia fajnie gralo w gry fps.

I zeby miala wiecej niz te 3podst. Przyciski

Druga sprawa to kupno keya do cs go . Rowniez z allegro.

Klucz do 25/30zl . Znalazlbym sobie sam ale nie wiem o co chodzi z tym GIFT obok nazwy. Nie chce kupic jakiegos dodatku. Wiec poprosze o linka.

Posiadam steam chce sam klucz do gry

Na wszystko chce wydac max 160zl. Fajnie jakby w tym byla przesylka myszki ale jak cos to przesylke osobno moge doliczyc.

Dzieki pozdrawiam

Opublikowano

Gift czyli Prezent. Sprzedawca nie da Ci kodu, tylko prześle grę na Twoje konto bezpośrednio jako prezent.

Zgapiłeś się bardzo, bo na Steam CS:GO ostatnio był za około 2 euro, czyli 8 zł. :-) 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Rekrut
Opublikowano

No fajne fajne, jak narazie jestem za bloody v7, bo tą druga trudno znaleźć tzn. są tylko na jakiś dziwnych stronach i żeby zobaczyć cenę trzeba się zalogować, zalezy mi też nawet na wyglądzie i jak narazie bloody v7 wygrywa. Ale czekam na wiecej propozycji.

I poproszę o linka do aukcji z cs go na steam (mam steam chce grę) i co mam napisać w wiadomości do sprzedającego ? tzn. nieraz na aukcjach pisało żeby podać konto na które ma zostać wysłana gra, i nw czy podać tam nazwe konta steam czy email. 

Rekrut
Opublikowano

No też fajna ta v3, ale teraz która lepsza ? Bd grał w cs go, metina, bf :) Żeby tez była lepiej wykonana i nie była za głośna, tzn. podczas klikania żeby nie strzelała jak nie wiadomo co.

Rekrut
Opublikowano

Ok cs go zamowilem dzieki za pomoc.

Linka wyzej zobacze jak wbije na kompa. Teraz pytanie ktora wg. Was lepsza bloody v3 czy v7 ??

Dawajcie propozycje jak macie :)

Rekrut
Opublikowano

Nooo ta genesis torpeda jak narazie to wygrywa. Tylko czy jest wytrzymala ? Bo brat ma z genesisa myszke i wyglada podobnie ale jest z tandetnego materialu.

Rekrut
Opublikowano

Dodam ze mam windows 8 i jest to laptop. Nie wien czy co cos zmienia ale wrazie czegos informuje.

To jak wg. Was ta genesis dobra ? Wytrzymala bedzie ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...