Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skaczący ping przez PC?

Laczek88

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ostatnio podczas gry co jakiś czas mój ping sięga 500 -700 na 2-3 sekundy czasami nawet jest recconect i normalne gra szaleje przez co nie mogę grać. Problem jest od kiedy mam nowy internet Vectra lecz on jest dobry ponieważ moje siostrze która korzysta z tego neta ma normalny ping a mi skacze, I myślę że jest to wina PC ale nie wiem jak to zwalczyć... Pisałem do Riotu a oni odpisali formułkę ze przepraszają że Servery padają i 0 pomocy z ich strony....

Pomoże ktoś lub wie ktoś o co chodzi? :/

Opublikowano

Siemka, ostatnio podczas gry co jakiś czas mój ping sięga 500 -700 na 2-3 sekundy czasami nawet jest recconect i normalne gra szaleje przez co nie mogę grać. Problem jest od kiedy mam nowy internet Vectra lecz on jest dobry ponieważ moje siostrze która korzysta z tego neta ma normalny ping a mi skacze, I myślę że jest to wina PC ale nie wiem jak to zwalczyć... Pisałem do Riotu a oni odpisali formułkę ze przepraszają że Servery padają i 0 pomocy z ich strony....

Pomoże ktoś lub wie ktoś o co chodzi? :/

Więcej już nie trzeba mówić...

Vectra ma strasznie wysokie pingi w grach.

Opublikowano

Więcej już nie trzeba mówić...

Vectra ma strasznie wysokie pingi w grach.

Moja siostra normalnie gra -,- Jak i Brat który gra w dosyć wymagające dobrego neta sprzętu gry

I prosiłbym o pomoc ogarniętego człowieka co umie czytać ze Zrozumieniem...

Opublikowano

Być może masz problemy z kartą sieciową, ale możliwe jest także złośliwe/wkurzające oprogramowanie. Może ktoś coś próbować "wysysać" z Twojego kompa, albo jakiś program próbuje przebić się z aktualizacją;d Najlepiej zaktualizuj sterowniki, a jeśli nic się nie zmieni to zrób format i po nim jeśli skoki wciąż będą występowały pomyśl nad kartą.

Rozumiem, że w tym samym czasie Ty masz skoki pingu, a ktoś z domowników ma normalnie, tak?:P

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Być może masz problemy z kartą sieciową, ale możliwe jest także złośliwe/wkurzające oprogramowanie. Może ktoś coś próbować "wysysać" z Twojego kompa, albo jakiś program próbuje przebić się z aktualizacją;d Najlepiej zaktualizuj sterowniki, a jeśli nic się nie zmieni to zrób format i po nim jeśli skoki wciąż będą występowały pomyśl nad kartą.

Rozumiem, że w tym samym czasie Ty masz skoki pingu, a ktoś z domowników ma normalnie, tak? :P

Właśnie od jakiegoś czasu ciągle się wyświetla Aktualizator  Adobe i nie zrobiłem tego to przez to? :P OO i tez NVIDIA :P Zaktualizuje i zobacze

Po aktualizacji Sterowników i Adobe nadal jest ten problem :/ Jakieś inne rozwiązania?

Opublikowano

Też miałem takie problemy, Zresetuj karte bezprzewodową a jak nie zadziała pisz do supportu i podlacz się bezposrednio kablem do modemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...