Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Atlantiss, Pandashan, Molten..?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam dylemat i chce zeby mi ktos pomogl wybrac ktos kto gral na tych serverach troche dluzej niz ja.. Aktualnie gram na atlantissie 67lvl wszystko by bylo dobrze gdyby nie ta ilosc graczy.. 10-70 lvlowe bg nie ma co tam liczyc, dungeony to tylko jak sie gra healem i np kumplem tankiem bo tak to czekanie 2-3h ew mozna szukac ale polowa ludzi olewa co sie do nich pisze.. Wiec troche sie boje o endgame ze nie bedzie co zbytnio robic.. Na moltenie gralem tez troche ale z 3 instancji 1 dzialala poprawnie.. Juz nie mowiac o zbugowanym rdfie ;/ wiec jak wyglada sytuacja na pandashanie? Wg was oplaca sie tam grac czy tez co 2 instancja pobugowana, questy nie dzialaja,0 rdf'a i bg na low lvl? ;) wiem ze moze kazdy server ma inny patch ale ogolnie chodzi mi zeby byl grywalny..

Opublikowano

Pandashan stoi kiepsko jeżeli chodzi o pve. Nie polecam tego serwera jeżeli chodzi ci tylko o pve. PVP na low lvl nie istnieje już, kiedyś było inaczej sporo ludzi i czasami robiliśmy po 4 czy 5 bg pod rząd. Co do max lvl, na 90 bg i areny są non stop.

Polecam zostać na atlantisie, wbić max lvl, ubrać się. Z populacją w cale nie jest tak tragicznie a na pewno poprawi się to ze zmianą patcha na wyższy.

Opublikowano

Ja polecam rosyjski server Cata WoWcircle 4.3.4 jest to najlepiej oskryptowany server cata jaki zostal zrobiony molten freakz i monster sa daleko za murzynami w porownaniu do circla jezeli jestes zainteresowany 

polecam przeczytac topic/1168624

Opublikowano

Atlantiss technicznie stoi dobrze, ale względem graczy i organizacji administracji już jest gorzej.

MoltenWOW to bug na bugu.

PandaShan tym bardziej bug na bugu.

Opublikowano

Na circle tylko expi sie szybko potem już jest ciężko drop itkow blizzlike wiedz tylko fast exp ja grając już tam spory spory czas mam dopiero 403 ilevel wiedz nie jest tak łatwo skrypty instancji są blizz wiedz naprawdę polecam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...