Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Champion czy skin?

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osobiście Ci doradzam, żebyś kupował sobie skiny zamiast postaci, bo na postacie zawsze możesz nazbierać, a skina po za IP nie kupisz.

149208901.png

Opublikowano

Zawsze możesz w ogóle nie wydawać RP i pobrać program MK Jogo, który umożliwia Ci ustawienie skina dla każdego championa, rzecz jasna tylko Ty go widzisz, no ale po co Ci skin? Dla lansu?

Opublikowano

"skin dla lansu" dobre, jak ktos jest biedakiem i szkoda mu hajsu na gre to rozumiem "bo poco mi skin", osobiście mam kilka postaci którymi nie gram bo przeważnie nie podobają mi się ich animacje lub AA. Wymieniłeś mu zalety MK Jogo, a jak zawsze widzę nikt nie napisze o tym że MK Jogo ma timer dla jungli, i spamuje na czacie infomacjami o buffach, mimo że to pomaga mojej druzynie to zawsze to reportuje bo nie moge patrzeć jak ktoś gra na tych gównach okradając Riot, a to że gram z 3/4 znajomymi w teamie wieć 3 reporty od razu lecą i wątpię czy ktoś bana za to nie wyłapał z mojej strony ;)

Co do tematu, jeżeli nie chce Ci się zbierać na championa bo pracujesz, masz szkołe, nie masz czasu na gre to czemu nie? Lepiej wydać 2 dychy niż zbierać 6300 cały tydzień grając po 12h.

Specjalista
Opublikowano

Jak jesteś bogaty to kupuj to i to za rp ;)

Nie chce za dużo hajsu na gry dawac, więc kupuje albo to albo to ^^

Czekam na dalsze propozycje ^^

Opublikowano

Jeśli jest jakaś postać na przecenie, która bardzo Ci się podoba to ją kup. (tylko postacie za 6300 IP opyla się kupować na przecenie). Jeśli natomiast grasz jakąś postaciom bardzo dobrze i lubisz nią grać to wtedy lepszym wyborem będzie kupienie skina. Wszystko zależy co ty wolisz.

Opublikowano

ja na początku gry kupiłem zeda, potem doładowałem i kupiłem caitlyn :) na IP miałem kupionego Pantheona i Kha'zixa( na 14lv ) i to bardzo ułatwiło mi grę, do 30lv zbierałem IP kupiłem runy ad oraz ap i starczyło na pare postaci ;) takżę warto kupić champa za RP ale tylko i wyłącznie po przecenie :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Jeśli kupujesz champy - to najlepiej za 6300 IP - i mowa tutaj o ich promocji czyli 487RP - tak rzecz jasna. Ale czemu do tego jeszcze nie dodać postaci? A no bo 1500~ IP nie jest worthed dla tych 47 RP. ale jak wolisz.

Co do skinów to tak:

- Legenda - najlepiej kupować z jakiegoś skin shopa. jest to legalne (tylko czekasz dłużej) i poza tym mniej tracisz na to kasy :) wymogi - paypal i dolary/euro

- Ultimate - tak jak up

- reszta skinów od lepszych do słabszych - jeśli nie chcesz czekać na promocję ale możesz poczekać na tańszy skin to tak jak wyżej od jakiegoś skin shopa, ale jeśli nie chcesz ze skin shopa to czekasz na promocje.

btw. zawsze możesz mieć skiny i rp do 400rp gratis :) robisz kilka multi xD wbijasz 15 czy tam 20lvl i przesyłasz gifta :P

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ja kupuję to i to ale tylko z wyprzedaży. Kup sobie champy, które są w mecie bardziej, a skiny do postaci, które lubisz. Nie żałuję RP na champy bo kody 20 złotowe mam co 4 dni z dogry.pl z refów tak więc mam skiny/champy za frajer.

*żeby nie było PW do mnie*

Używam CyberGhostVPN do zmiany IP, robię refy do mojego konta na dogry.pl i wtedy na tym nowo utworzonym koncie robię tutorial w Age of Wulin, który trwa max 20-30 minut. Po wykonaniu poradnika po max 2 dniach dostajemy na główne konto 100 pkt i tak ciągle robimy.

Tak więc jest to easy zdobyte 2000 pkt w kilka dni.

Opublikowano

Jeśli chcesz kupować champy za RP, to jedynie te za 6300 lub 4800... (oczywiście najlepiej czekać na promocje)

Jeśli chcesz się różnić od innych, to kupuj skiny. :)

btw. właśnie kupiłem za RP Ziggs'a i skórkę do Corkiego "Corki ze Zmoczymi Skrzydłami" i nie żałuję. <3

1367996595-U582588.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...