Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Video] Jachna GamePlay #1

Joker™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W zasadzie wszystko w porządku gdyby nie ten znaczek na dole po prawej :D

Na początku w zasadzie nic tą sniperką nie pokazałeś oprócz campienia, gdybyś pokazał jak z nią chodzisz i zabijasz szturmowców oko w oko  to by było git :D

Ogólnie moja ocena to 6/10 :)

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

W zasadzie wszystko w porządku gdyby nie ten znaczek na dole po prawej :D

Na początku w zasadzie nic tą sniperką nie pokazałeś oprócz campienia, gdybyś pokazał jak z nią chodzisz i zabijasz szturmowców oko w oko  to by było git :D

Ogólnie moja ocena to 6/10 :)

Od 3 minuty akcja się rozkręca i fajnie sobie radzisz.

Na pewno podnosisz średnią.

8/10

Gram dopiero tydzień w tą grę chłopaki. Więc myślę, że jest w miarę dobrze :D

75386578f06c9981.jpg

Opublikowano

Gram dopiero tydzień w tą grę chłopaki. Więc myślę, że jest w miarę dobrze :D

Moim zdaniem nawet dobra gra snajpą. Ale nie camp tak bo będzie lipa :P Pozdrawiam 9/10.

Czas wziąć się do roboty

;)

Opublikowano

Sam gram/grałem snajperką nawet mi jakoś tam szło kd 1.5 ale według mnie nie chłopak gra tak jak potrafi ;) nie liczy sie styl a ilość killi i wygrana teamu ;) co prawda do filmiku który jak sądze mial być fragmovie to lepiej pokazać takiego skilla z pazurem ;) ale z czasem będzie ci jeszcze lepiej szło skoro grasz 7 dni ;) tylko mam nadzieje że jak ktoś cie będzie jechał to nie zaczniesz używać haxów ;) lepiej dostawać po dupie i nauczyć sie grać niż być totalną lamą i nic nie potrafić, pozdrawiam filmik spk oby tak dalej.

PS: nick w grze Pershing tylko nie wiem czy czasem już nie skonczę jakże owocną karierie w SyF2 :) 

Opublikowano

Sam gram/grałem snajperką nawet mi jakoś tam szło kd 1.5 ale według mnie nie chłopak gra tak jak potrafi ;) nie liczy sie styl a ilość killi i wygrana teamu ;) co prawda do filmiku który jak sądze mial być fragmovie to lepiej pokazać takiego skilla z pazurem ;) ale z czasem będzie ci jeszcze lepiej szło skoro grasz 7 dni ;) tylko mam nadzieje że jak ktoś cie będzie jechał to nie zaczniesz używać haxów ;) lepiej dostawać po dupie i nauczyć sie grać niż być totalną lamą i nic nie potrafić, pozdrawiam filmik spk oby tak dalej.

PS: nick w grze Pershing tylko nie wiem czy czasem już nie skonczę jakże owocną karierie w SyF2 :)

Co Ty haxy nie są w moim stylu ;)

Zawsze w każdą grę wolałem grać z lepszymi. Co z tego, że dostaję w dupę dzięki temu nauczę się grać. Bo na free killach będzie mi szło dobrze, ale się niczego nie naucze ;)

75386578f06c9981.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gra jest dobra, tylko nie lubie jednego w grach fps, sniperów którzy siedzą w jednym miejscu i ruszą sie tylko troszke żeby znaleść przeciwnika :D

Nie ma w tym nic złego, po prostu takie jest moje zdanie :)

8.5/10 :))

I wszystko jasne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...