Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak. Szukam ekipy do gry. Jakiej? No właśnie nie znalazłem nic konkretnego. Na pewno będzie to jakieś mmorpg. Chodzi o to, że samemu w coś zaczynać grać lipa, kumple z podwórka młócą w fifę/coda/cs na przemian, a mnie to zwyczajnie nie jara. Szukam ludzi, którzy mają jakieś doświadczenia w takich grach, a do tego posiadają sprawny zestaw do komunikacji, program można potem pobrać. Wiadomo, teraz gry opierają się na party i ciężko znaleźć jakiś ogarów w grze, zazwyczaj quest kończy się fiaskiem. Nie mówię, że będzie to stała gra jakaś jedna, może będziemy skakać - nie wiem. Chcę tylko pewnych osób, które będą grały, mają zajawkę, mogą siedzieć na kompie i tak dalej, żeby nie było, że po tygodniu odpada. Ja sam jestem osobą dość spokojną, gadka mi się klei więc nie powinno być problemu. Piszcie w temacie, ja się jakoś z Wami skontatkuje, peace. 

jak są pytania, to śmiało.

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Nie lepiej poszukać Ci na początku gry w którą chciałbyś pograć a następnie napisać w odpowiednim dziale, że szukasz kogoś do wspólnej gry? Szukasz ludzi - spoko, ale wszystkim raczej nie dogodzisz, więc myślę, że szybciej znajdziesz kogoś w poszczególnych działach ;)

Opublikowano

Jeszcze jakiś czas temu, bym zaprosił chętnie do WoWa. Ale obecnie sam przestałem grać i nie rozważam opcji powrotu, mimo iż na Atlantissie dalej mam 85 Locka ubranego już z raidów.

Well... Życzę ci powodzenia w poszukiwaniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...