Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margonem, i tak wiele uczciwych graczy :)

DelmaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Chciałbym zapytać, co daje dla gościa, który ma dużo większy Lv, dużo lepsze eq, zniszczenie całego ekwipunku na który ktoś się starał wiele tygodni ? Nieee, nie przeniósł go na swoje konto, gdyż jest związane z właścicielem. Hmm, tak bardzo trudno nie wypie***lić całego ekwipunku, jeszcze sprawdźmy depozyt, czy aby na pewno wszystko mu zniszczyliśmy. Czy na prawdę nie ma w żadnym MMORPG ludzi, którzy kiedy mają okazję zniszczyć całe eq gracza, który jest DEBILEM i udostępnił po raz setny passy do konta, nie skorzystają z okazji? Wam to daje satysfakcje? Tak rozje****m jego całe konto, teraz już nie będzie grał.., a nieee!! Ja będę grał !! I Będę dalej dawał się oszukiwać !!!! Pewnie !!! W Margonem znanych mi jest obecnie 0 osób uczciwych, miło :). To... macie jakiś poradnik, jak przestać dawać się oszukiwać? Bo chcę grać w tą grę, kurczę miałem już takie dobre eq, torby za SŁ, NIE MA !!!! ROZWALIĆ MU TO !!!!!!!!!!! O NA KONCIE JEST 1.8M !!! PO CO MU !!! W OGÓLE NIE SIEDZIAŁ NA ELICIE CAŁĄ NOC ŻEBY TO ZAROBIĆ !!!! AA!! JESZCZE MOŻE KTOŚ KUPI JEGO KONTO! TO SZYBKO SPRZEDAM ZA 2M !!

Opublikowano

Opanuj się trochę, odzyskaj itemy u takiej babki (ratusz kh albo ratusz ithan juz nie pamietam). 1sl = 1 item przywracasz. Jesli nie chcesz dac sie oszukac to nie dawaj passow proste? proste

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Widzę typowy butthurt z powodu oszustwa. Sam sobie jesteś winien podając komuś hasła. Niestety, ale są osoby, które lubią uprzykrzać innym życie w internecie. To jest typowy syndrom mniejszości, w realu jest gnębiony to wyżywa się w internecie. 

Porady jak się nie dać oszukać:

1) Mocne hasło

2) Nie podawać hasła nikomu (nawet kolegą)

3) Zgłaszać próby kradzieży (uchronisz od tego innych)

4) Nie wierzyć w to, że ktoś jest administratorem.

Opublikowano

Graj sam, nie podawaj passów, nie instaluj programów w Ithan. Nie odpisuj na wiadomości, że zostałeś wybrany na Moderatora czatu! Nie dawaj zastępcy. Nie pożyczaj kasy ani nie wysyłaj sms'ów w Ithan...

Znalezione obrazy dla zapytania amfetamina

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A co Ty myślisz że jak byś podał numer konta bankowego to myślisz, że nic się z nim nie stanie ???

Tak samo jest w grze, jeżeli ktoś zna hasło to wchodzi ,, na ryja '' likwiduje wszystko i ni ma wszystkiego,

ale oczywiście TO TEN ZUY I NI DOBRY CZŁEK jest winien, bo sam dałem passy - aby sobie popatrzył,

pooglądał - a może jeszcze Mi hero wbije ?  o.O

Tak wygląda twój tok myślenia, pozdrawiam.

pyhvh7E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...