Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FNC Cyanide

Tali’Zorrah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, zamierzam mainować jungle i w tym celu chcę się uczyć od najlepszych. Lubię oglądać gry fnatic'a, chciałbym się was zapytać jakimi championami gra jungler fnatic'u i o których godzinach streamuje.

­Keelah se'lai

Opublikowano

Teraz to co chwile pickuje Elise i Wukonga. Lubię fnatic jak i Cyanide ale szczerze - on jest troche chujowy. 
Jak chcesz oglądać dobrych to polecam Nightblu3 który streamuje codziennie 

Opublikowano

To poogladam sobie na przemian, zobaczę ich taktyki itp. Jakieś inne kanały są godne obejrzenia, byle tylko jungler, od którego można się nauczyć

­Keelah se'lai

Opublikowano

Polecam ci Meteosa (Cloud 9) , InSec(KT_Rolster_Bullets)  Oraz Bengi (SKT Telecome 1) <--- Jedni z Najlepszych Junglerów Świata.

echteliebe.jpg?itok=mrdv2hiu

Opublikowano

Skoro jest taki słaby, to dlaczego gra w tak dobrej drużynie i odniósł tyle sukcesów?

Jest słaby jak na profesjonalistę, jego głównym problemem jest farma, sam mam zazwyczaj więcej od niego. Zresztą pokaż mi mecz z obecnych LCS'ów, gdzie Cyanide "carrował" 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Nie oglądaj tego słabiaka. Jego farma jest chujowa i to na LCSach, a co mówić na SoloQ. Jedyne plejsy jakie widziałem u niego to Lee Sinem, a jak próbował skopiować picka od Polaków czyli Pantheona to gówno ugrał.

Lepiej już oglądać TheOddOne'a

Opublikowano

W sumie to nie :p na iemie panthem słabo mu szło, ale myślałem że to jakiś gorszy dzień, czy coś... W takim razie obejrze sobie tego z c9, meteos bodajże :)

­Keelah se'lai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...