Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mój kanał - porady na przyszłość

Tieru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Chciałbym przedstawić mój kanał YT i posłuchać Waszych rad co i jak źle robię, co może mam nagrywać i czy z kamerką lub bez.

Link

http://www.youtube.com/user/dawio966

Dzięki, oczywiście lajki za każdą mądrą wypowiedź :).

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

widziałem kawałek z któregoś Call of Juarez, i tak... 
po 1. głośniej ;)

Praktycznie Ciebie nie słychać, same dźwięki z gry są praktycznie na tym samym poziomie co Twoje gadanie. 

po 2. nagrywaj programem Action! (dorwiesz oryginał za około 50zł.)
Dzięki niemu pozbędziesz się problemu nr.1. Bo Action w porównaniu do innych "nagrywarek" może nagrywać dźwięk do całkowicie innej ścieżki, która pokazuje się przy edycji filmu. Grę wyciszasz, a siebie możesz podgłośnić. 

Przy filmiku "Haunt. The Real Slender[...]" Coś do mnie gada, ale ni to Ty, ni to ktoś inny kogo przedstawiłeś albo coś. 

Co do kamerki, to już zależy od Ciebie, ale wg. mnie, filmy z kamerami robią Vlogerzy, albo inni ludzie którym kamera jest potrzebna (gotowanie, spawanie, naprawianie, etc.) 
Narzędziem "zagrajmera" powinien być mikrofon i głos. 

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Dzięki, właśnie takiej odpowiedzi wyczekiwałem :).

Co do głosu to spokojnie mogę go wyregulować, tylko w tych filmikach, które nagrywam to po prostu było moje głupie zagapienie i gra była ustawiona na 100 głośności.

Co do Slendera to była taka gra z kumplem i był to filmik bardziej dla jaj nagrany i w ogóle nie zorganizowany, na przyszłość postaram się takich nie udostępniać.

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

dlatego mówię, gra może być i ustawiona na pierdyliard %, ale dzięki action, możesz to ładnie później wyregulować i nie martwić się w sumie o nic. ;)

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

dla tego mówię, gra może być i ustawiona na pierdyliard %, ale dzięki action, możesz to ładnie później wyregulować i nie martwić się w sumie o nic. ;)

Ostatnio nagrywałem Action'em bo sporo opcji ma i dobrą opinię, ale nie wiem co u mnie przyczyną było, że tylko tym programem podczas nagrywania po paru minutach filmik łapał zwiechę, nie wiem czy to te jakieś kodeki/decodery, za których pomocą się nagrywa gra czy ja mam jakieś wirusy na kompie.

Ostatnio nagrywam Fraps'em i czasem Bandicam'em.

51dd70965ae71.png

World of Metin2

Opublikowano

Jeżeli była to jakaś starsza gra, to możliwe że Action niedokończanie w pełni z nią współpracuje i mógł nie ogarnąć.
Osobiście używam Action od może półtora roku... i ani razu nie miałem z nim problemu. 

Fraps to gniot, za dużo mocy zużywa, a i pliki są nie małe. 
Bandicama nie ocenię, bo już od dobrych kilku lat go nie używam ;)

1394725204-U719057.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

1. Skup się na kilku grach/programach. Bo ja już nie wiem co oglądać.

2. Rób więcej serii typu: "Od zera do cheatera - Cheat Engine #1 - Podstawy skanowania", coś w takim stylu, albo np "Good games Empire - sojusze"

Jakby ktoś był zainteresowany Ce, albo gra good games empire, oglądałby takie kanały, a nie gdzie są pierdyliard filmików.

Na razie tyle spotrzezen co możesz już teraz zmienić:P

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...