Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Postac do 6300

.PanGlod.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc szukam postaci do 6300

Mysle nad lee sinem,fizzem,ezreal

Posiadam kha, ziggsa,caytline,yasuo,renekton,thresh

(Moze cos zapomnialem :p)

Z postaci 4800-6300

Lubie mida /topa/adc

Like = nagroda

x

Opublikowano

Trochę mało się wypowiedziałeś.

Jeśli chodzi o mida:

-Fizz (jest dobry, postrach na niższym poziomie)

-Kha'zix jednym słowem OP, dobry roam-ogarniasz=easy penta

-Yasuo dobry, ale potrzebuje teamcompu

-Ziggs jest spoko, ciężki do skontrowania

-Talon jest ok, ma bardzo dobry roam 

Na topie nie grywam, więc nie powiem Ci dokładnie, wiem, że nieźle radzi sobie Wukong, ale teraz królowie topa to Trundle i Renekton

Opublikowano

Mam renektona yasuo ziggsa i kha sa to OP postacie

Renek to krol topa

Ogarniam yasuo w miare ziggsa i kha perfect

Ogolnie kiedy gram yasuo ciezko sie wybic bez pracy grupa

Napisalem jakie postacie mam chce jakies inne

Mysle nad fizzem ale czekam na inne propozycje na mida topa bota jungle

x

Opublikowano

Na mida polecam Fizza, Fizz<powtórzenie> na mida niczym Mamed Khalidov(fizz) Vs małe dziecko :) postać bardzo mobilna poprostu... nawet nie wiem co napisać, jest świetna na każdą lane,możesz również kupić Sejuani :)

Na topa polecam Zeda dobra ucieczka i dobrze radzi sobie  w tf, na topa możesz również kupić Dariusa, lub Heracima. co do darka to jest dość dobry jeżeli nabierzesz skilla to nieźle będziesz nim targał, oczywiście każdą postać wybierasz do stylu jakim grasz, ja np. gram troche jako tank i troche jako postać dystansowa dlatego wybieram bardziej takie postacie, co do Heracima jest zaje.. możesz kontrolować każdą lane, najlepiej sprawdza się w jungli, mało osób nim gra i mało osób wie jak przeciwko jemu grać, możesz kupić Pantheona ( na topa ) który ma dobra ucieczke, ma nawet na to ult... do tego ma dobre DMG mało many ale to da się ogarnać iż ma szybką rege.

Na bota Caitlyn,Corki,Elise,Jinx.

p.s zapomniałem dopisać ^^. Możesz również kupić Syndrę na mida, jest dość dobra jak nią ogarniesz :) ale jeżeli chodzi o syndrę, to nie polecam gry na rankedach jeżeli nie ogarniesz jej dość dobrze, nie ogarnieta może spowodować straty dla twojej drużyny a dobrze ogarnięta kille na teamu :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Hmmm... Riven?

Plusy:

• Duże DMG
  • Stun
  • Mobilność
  • Ciężka do Zgankowania
  • Mocne Early i mid Game
  • Dobre przeliczniki AD

Minusy:

• Nie jest zbytnio wytrzymała
  • Słabnie w Late

Jeśli Ci sie Riven nie podoba, z tych które wymieniłeś mogę polecić Ci równiez Fizza :
Plusy:

• Dash
  • Wbudowany Ignite
  • Jego E potrafi uniknąć skilla wrogiego championa
  • Aoe Ult
  • Slow

Minusy :

• AD Bijący z Bliska
  • Manożerny

Twój wybór kogo wybierzesz. Ty wiesz najlepiej jakie postaci lubisz. Ja lubię Riven i bym go wybrał. Każdy ma inny gust ;)

34xi1itwtu8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...