Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Twoje konto steam jest zablokowanie i nie ma dostępu do bezpiecznych serwerów z powodu oszustw.

Kevcio™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj przychodząc ze szkoły moim marzeniem było zagrać sobie mecz turniejowy w cs:go lecz na środku ekranu mam wielki napis "Twoje konto steam jest zablokowanie i nie ma dostępu do bezpiecznych serwerów z powodu oszustw."

Gram w cs:go z pare miesięcy i nagle dostaje taką "BLOKADE VAC". Pisze że z powodu oszustw lecz ja jestem pewny na 100% że NIE GRAŁEM NA CHEATACH W CS:GO !!! I nie wiem o co chodzi... Następne pytanie czy moge grać w moje inne gry np. Call of Duty Black Ops 2 jak sie ma tą blokade ...

Jak napisać do supportu dlaczego moje konto zostało zablokowane(support po angielsku, ma ktoś jakiś wzór?) ? I na jak długo.

Opublikowano

VAC nie banuje ludzi za nic ;) Albo cheatowałeś, albo ktoś ci wbił na konto i na nim cheatował.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ban na CS:GO nie blokuje serwerów w CS 1.6, COD:MW2 itp.

Co do CS:Source nie jestem pewien.

A co do bana nie ma szans się odwołać, musisz kupić nowy steam jak chcesz grać normalnie w CS:GO

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Opublikowano

A czy to Twoje konto ? Bo jeżeli kupiłeś to może ktoś tzw. "użył wspomagacza na tym koncie". Bo wątpię żebyś od tak o dostał bana. Nie wiem jak działają raporty w CS:GO może przez zbyt dużą ilość raportów ,ale w to wątpię.

Opublikowano

widze wielcy znawcy sie odezwali, odwołaj sie od bana, moj kolega #potwierdzone info mieszka drzwi obok, grał turniejowy skonczy ze statami cos blisko 40:0 w tym z 35headshotów (życiówka) wyzywali go od cheaterów i go zgłosili i dostał bana na vaca, odwołał sie i mu go zdjeli

Opublikowano

widze wielcy znawcy sie odezwali, odwołaj sie od bana, moj kolega #potwierdzone info mieszka drzwi obok, grał turniejowy skonczy ze statami cos blisko 40:0 w tym z 35headshotów (życiówka) wyzywali go od cheaterów i go zgłosili i dostał bana na vaca, odwołał sie i mu go zdjeli

Skoro taki znawca jesteś, to pewnie wiesz, że vac bana po zgłoszeniu tego przez userów się nie dostaje ;) Jedynie bana od społeczności i jest on na max 365 dni. Widocznie twój kumpel lub ty coś popierdoliliście ;)

ou7821.jpg

Opublikowano

jak masz bana na VAC to nie możesz grać tylko w gry od valve na serverach gdzie jest VAC czyli np. tf2 , cs 1.6 , go itp.

możesz wbijać tylko na servy gdzie nie ma VAC czyli takiej tarczy po lewej od nazwy serva ( biała chyba)

Opublikowano

No mój kuzyn dostał bana na cod bo 2 za nic i pisało ze odwoływanie się będzie ignorowane .... Wiem ze nie on jedyny dostał bana na cod Bo 2 za nic 

Opublikowano

Taaak , wiadomo ze się nie myli .... Tylko skoro jest taki nie omylny i wie kiedy ktoś coś używa to po co wgl opcja donoszenia na gracza ? 

Opublikowano

Taaak , wiadomo ze się nie myli .... Tylko skoro jest taki nie omylny i wie kiedy ktoś coś używa to po co wgl opcja donoszenia na gracza ?

Są też "niewykrywalne" cheaty, po to jest report, kiedy gracz ma podejrzenia o oszustwa drugiego. Proste i logiczne, nie?

Opublikowano

Są też "niewykrywalne" cheaty, po to jest report, kiedy gracz ma podejrzenia o oszustwa drugiego. Proste i logiczne, nie?

nie, pierdolisz głupoty jakieś

Opublikowano

A z tego co wiem ludzie sa omylni i ktoś ma życiówkę i zostanie zgłoszony nic nie używał i dostanie bana .... 

Opublikowano

A z tego co wiem ludzie sa omylni i ktoś ma życiówkę i zostanie zgłoszony nic nie używał i dostanie bana ....

Człowiek - nie maszyna :)

Opublikowano

Dlatego nie sprawdza tego 1 osoba, tylko kilkadziesiąt-kilkaset lol.

ou7821.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeże temacik, bo dzisiaj się do mnie srali, jak zrobiłem ace z 5hs na długej, i oglnie caly mecz grubry opór robiłem, polaczki ze nie mogli tego znieśc to ze niby "reoprty leco" jestem ciekawe co z tego bedzie hahhaahah xD Co do tematu, mój znajomy nie uzywal zadnego haxa, na 100% kuurwa znam go od dziecka, i zebral bana na vac za oszustwa.

Potwierdzone info z VACA : VAC does not ban due to player reports, they ban when cheats are detected running while connected to a VAC secure server.

10732745374541468291.png

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Także wbiłem po szkole, wchodzę na Steam a tu VAC Na Cs 1.6 w którego nie grałem od półtora miecha bo w cs:go nawalałem.

VAC to ścierwa.. :)

Na starym steam zbanowało mi cs 1.6 po dwóch miechach, nic nadzwyczajnego.

Opublikowano

Nie chciało mi się wszystkiego czytać, ale krótko i na temat: 

VAC = 100% cheaty i nie ma co opowiadać bzdur że nie miałeś bo to system wyłapuje ...

Overwatch = Ban od społeczności, duże prawdopodobieństwo że miałeś cheaty, ale jest też spora możliwość że miałeś pecha ^^/ban na 365dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...