Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z serwerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam stronę na hamahi na xampp i działa all ale chciałbym jeszcze forum postawić do tej strony bo mam przekierowanie ze strony na forum ale wyskakuje mi nie ma takiej strony dlatego mam pytanie jak zainstalować forum na xampp może ktoś ma jakiś poradnik filmik daj max like za pomoc 

Opublikowano

Forum nie zrobisz na xampp. :D

Weź sobie np. jakiś hosting darmowy typu: cba.pl tam zrobisz forum, potem wystarczy w odpowiednim miejscu dodać link, żeby jak wejdziesz na stronę po wciśnięciu "Forum" przenosiło Cię na nie. ;p

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

Forum nie zrobisz na xampp. :D

Weź sobie np. jakiś hosting darmowy typu: cba.pl tam zrobisz forum, potem wystarczy w odpowiednim miejscu dodać link, żeby jak wejdziesz na stronę po wciśnięciu "Forum" przenosiło Cię na nie. ;p

Ja mam hosting z proserwer ale jak wrzuciłem strone i edytowałem confingi to nie chciała działać pisało strona offline przepraszam . A chce hamahi postawić serwer a potem na dedyka przerzucić all jak będzie all dobrze

Opublikowano

Ja mam hosting z proserwer ale jak wrzuciłem strone i edytowałem confingi to nie chciała działać pisało strona offline przepraszam . A chce hamahi postawić serwer a potem na dedyka przerzucić all jak będzie all dobrze

Jakie forum chcesz? Chodzi mi o silnik MyBB czy IP.B ?...

25 | 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 500 | 550 | 600 | 700 | 800 | 1000 | 1500 

>>> 15% Ostrzeżeń <<<

Nie wciskaj tego !

Opublikowano

słuchaj. źle to robisz.

1. kupujesz domene/lub masz darmowa

2. wygrywasz forum (np phpbb by przemo)

3. musisz trochę je skonfigurować żeby działało. ale to wszhstko się robi przy instalacji forum. na YouTube sobie wpisze np. instalacja forum phpbb by przemo. potem wchodzisz w plik w którym sa te zakładki z tym "forum" itp. bo tam jest wklepany kogoś link albo wogóle nie ma. będziesz musiał swój wkleić. nie powiem ci jaki plik bo jest milion opcji..zależy jak kto sb zakodowal i gdzie. i te forum nie będzie powiązane tak jakby. forum będziesz mial na oddzielnym hostingu

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...