Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Zapomniany, rzadki solo topper

Keri0s.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiam się kim mogę pograć na topie, takim nie granym itp. Myślałem nad Gankplankiem lub Vayne, idzie nim wycarrować w silverze? Podajcie też inne propozycje, dodam że rumble odpada ;D

Opublikowano

gadasz o zapomnianych a zazwyczaj są one nie potrzebne w obecnej mecie ja ci polecam gp ostatnio grałem z kolegą duoQ przez przypadek wziął gp i wyccarował gre ;D trundle raczej nie jest zapomniany gra się nim bardzo przyjemnie a tak to GP YORICK RUMBLE SKANER soraka ? :D 

Opublikowano

Jeśli GP nie wybije się na linii to jest bezużyteczny, jak idzie pod dmg to jest papierkiem a jak idzie pod tanka to nie ma tych krytów... Mój znajomy z tego co pamiętam grał nim pod AP na midzie w dywizjach Gold V - Platyna IV z niezłym rezultatem więc można też w te stronę popróbować :)

sygna.png

Opublikowano

poppy. Nie pamiętam nicka kolesia z westa co karał nią na topie każdego :D Poszukaj na yt może znajdziesz.

Gp w sumie rozegrałem z 120gier i w niższych lvl było dobrze teraz ssie :v

Opublikowano

Tak jak up Urgot, zapomniana postać, gram póltora roku ( oczywiście nie na jednym koncie) i widziałem tą post. tylko raz. i ten raz był dla mnie nie miły ( przegrałem) Jest to dobra postać, osobiście Ci ją polecam.
 Mało ludzi nią gra i mało ludzi wie jak przeciwko niej grać :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Co wy wiecie o Gangplanku, to jest nadal op postac, dostala ostatnio nawet buffa.

- Potezny kryt z Q

- Heal

- Global Ultimate ;)

- Mobilny.

Wersja AP Gangplank to gunwo, najbardziej stosowana wersja to Krytyk Gangplank, idzie nim carrowac gry :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...