Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Doradzicie kogoś ?

MrsTysia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram głównie jungle wukongiem, jest o mój main jeżeli chodzi o tą pozycje, i myślałam nad czyms równie przyjemnym do jungli. Chodzi mi o szybkie czyszczenie, i o spory dmg podczas ganków. Niedługo stuknie 3150 ip. I rozmyślam nad Xin'Zhao, lub Panteonem, a może coś innego mi doradzicie?

Posiadam do jungli Vi, Fiddlestick, WW, Kha'Zix, Amumu, Jax, Mundo

Opublikowano

Dobrze myślałeś, w s3 byłem do dupy junglerem ale w s4 nauczyłem się jej na tyle by carrować czasem mecze w mojej lidze ( o ile nie mam debili w teamie) i to właśnie tymi postaciami.

Xin i Pantheon to dobry wybór, teraz masz nawet fajny skin do Xina w wyprzedaży.

Opublikowano

Skina do Xina raczej nie zdobęde (brak funduszy) z tej dwójki kogo bardziej opłaca sie brać do dobrych ganków? Xin na doskok wiekszy :P

Opublikowano

Obaj mają dobry dmg ale ganki raczej Xin ma lepsze przed 6 z powodu slowa i podrzucenia gdzie Pantheon ma tylko stuna, po 6 sytuacją się lekko zmienia na korzyść Pantheona, ogólnie postacie są bardzo porównywalne z tym że Pantheon potrzebuje więcej itemów na dmg a Xinowi wystarczy np trinity i hydra by zburstować squishy cel.

Opublikowano

@up, nie, wchodzisz nim na linie i harasujesz wroga, gdy ten zacznie się oddalać to stunujesz go, Ult przydaje się do przecinania przeciwnikom drogi ucieczki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...