Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zlewanie GameForge'a na graczy

MrJamaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was wszystkich ostatnioo był Konkurs familyPhoto do którego wyniki zostały opublikowane po około Miesiącu po zakończeniu.. a lista graczy miała być w ciągu 48 h a była dodana po 86h około :). Tak Samo nagrody za to wysyłają juz 5 dzień.Moim zdaniem to jest dziwne.. piszcie co o tym sądzicie.

Opublikowano

Gravity, weź pod uwagę to, że każda wersja ma swój oddzielny Team, a właściwie to "Zespół", co tylko ich pogrąża w takiej sytuacji.

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Fanarty już miesiąc sprawdzają... trudno się zabrać i je sprawdzić? Na pewno nie dostali więcej niż 300 prac.. Potrafią tylko szybko i zwinnie wprowadzać nowe rzeczy do nm :D

Opublikowano

Przypominam że polski support dużo też siedzi na IRC i przyjmuje zgłoszenia przez co czas mają ograniczony. Ogólnie to cieszcie się że mamy kogoś kto się tym zajmuje ..  bo nasz support nie otrzymuje za to żadnej kasy ... muszą codziennie marnować swój 3-4 godzinny czas a i tak ludzie ciągle coś do nich mają .. skoro wam się nie podoba to poco gracie ?

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

"Skoro wam się nie podoba to czemu gracie", pytanie podobne jak "skoro jest Ci źle w życiu, to po co żyjesz"

Opublikowano

Przypominam że polski support dużo też siedzi na IRC i przyjmuje zgłoszenia przez co czas mają ograniczony. Ogólnie to cieszcie się że mamy kogoś kto się tym zajmuje ..  bo nasz support nie otrzymuje za to żadnej kasy ... muszą codziennie marnować swój 3-4 godzinny czas a i tak ludzie ciągle coś do nich mają .. skoro wam się nie podoba to poco gracie ?

Może dlatego że niektórzy wydali już trochę na tą grę ( większość bo ta gra jest oparta na NM ) i oczekują jakiegoś zadbania i troszczenia się o gre ze strony GF

Gf jedynie troszczy się o portfel gracza aby czasem nie pękł od zawartości gotówki ;) dodanie kasy do NM potwierdza ze ta gra nie zmierza ku rozwoju

Teraz kasa a może na niedługo następne SP bedzie dostępne tylko przez NM ?

Może walutą w grze stanią się ND ?

nie ma co się oszukiwać maja nas gdzieś gdzie światło nie dochodzi ;p

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Mój Potwór xD : I5 3350p, Club3D 7870xt le, Msi b75-p45, Silentium PC deus 500w, goodram 4gb 1333 cl9

Opublikowano

"Skoro wam się nie podoba to czemu gracie", pytanie podobne jak "skoro jest Ci źle w życiu, to po co żyjesz"

Of Course, podobne.

@UP Zgadzam się z tym, ale ja w tym temacie próbuje udowodnić że nasz polski support graczy nie zlewa.

@topic Mi równiesz nie podoba się fakt że nagrody docierają po 5 dniach, albo rozpatrywanie konkursów trwa długo .. ale zacznijmy doceniać to co mamy nie mówie tutaj o GF.

"Ojcowie gineli, a my dziś mamy wszystko"

Opublikowano

Tak zlewają. Miałem sytuacje, że nie dostałem ND za zaproszenie do gry koleżanki, wbiła ona 52 lv, a ja ND nie dostałem, jak napisałem do GF to odpisali mi, że to Multikonto i nie dostanę;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...