Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rotacja, co o tym sądzicie?

MrsTysia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Osoby grające only rankedy może rotacji tak nie odczują jak Ci którzy nie wbili tego 30lv lub po prostu grają normale (w tym ja ostatnio). Co sądzicie o tej rotacji? Moim zdaniem cały tydzień można się na normalach nie pokazywać ponieważ grają aktualnie "OP gówna" postaciami takimi jak Kha czy Rengar, czy też nawet Talon, które nawet nie przeczytają opisu skili i pickują postać a później idą afka od 6 minuty, ponieważ nie wiedzą jak zgankować linii. Już miałam sytuacje dziś 2 lose mecze (cały team free champ oprócz mnie na topie), to totalne 0 a ja wygrywam linie, i ten ból gdy widzę junglera który afczy (oczywiście jakby nie było z mojego teamu) :D.

Opublikowano

Ponieważ ta rotacja, jest grubą przesadą... Jak dla mnie Riot nie powinnien dawać trzech trudnych a zarazem 'op" Postaci do Rotacji. Kha Zix - Ogarniasz, Penta spokojnie. Rengar - Załatwia tylu ilu się da i jeszcze może uciec. Talon - Wyjdzie z prawie każdej akcji cało... I osoby które tymi postaciami naprawdę grać nie umieją. Pickują i nie mają pojęcia co robią...

1326728565-U383707.png

Opublikowano

Rotacja dobra, jeżeli ktoś ma mniejszy lv niż 30 to powinien to wykorzystać, dlaczego? Np. Ogląasz tuty do np. Rengara lub kha i lecisz nim, postać dobra nabierzesz wprawy to przez ten czas co będzie ten champ dostepny nazbierasz sobie na niego, ja mam 30lv lecz nie mam wszystkich postaci, i właśnie chciałem kupywać kha zixa jako mojego 65 champa i mogę go teraz przetestować:)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Opublikowano

Ludzie na normalach na 30 lv, jak mówiłam nawet opisu skili nie czytają, typek wbija do gry i oznajmia wszystkim że nie wie co ta postać ma za skile. Rozumiem tych kumatych którzy ogarniają lecz na normalach 30lv gra polega jedynie na przestowaniu bohatera, a nie wygranej.. z tego co dzis zauwazylam

Opublikowano

Nie rozumiem was. Rengar i talon to akurat picki z niższej polki. Talon z moda w late jest słaby, rengara strasznie kontruja wszystkie lepsze CC. Kha jedyny jest cos wart. I nie prawda ze te postacie są trudne, bo są jednymi z łatwiejszych. Żadnym nie zrobisz spokojnie penty po ogarnieciu. Wszystkich o zależy od teamworka.

Opublikowano

up zadna postac nie jest z nizszej polki

zebys tera tak nie pisal bo potem od takiego rengara dostaniesz w dupe i bedzie placz omgggg rengar op

a co do rotacji srednio mnie obchodzi bo pare champow mi brakuje ;d

Opublikowano

Glupia rotcja ciągle daja Rengara lub kazia albo oby dwoch -,- a hecarima od pol roku nie widziałem :(

1_5565b449c02ad.png

Grafika wykonana przez StitchART

Opublikowano

Rotacja to rotacja. Wedlug mnie powinnas sie cieszyc ze sa fajne postacie do wyprobowania :) mnie denerwuje jak jest np. ashe. To dopiero glupota, przeciez te postacie kosztuja grosze xP

Fifol dobrze napisal, ”OP gowna” nie sa wcale takie op. Np. Teraz czesto widze jak biora takiego renektona na topa. Taki renek zjada rengara.

Wystarczy znac kontry i wiedziec jak na dana postac(np kha) grac, a jak sie dowiedziec? Po prostu tym kha grac^^

snikersproject1.png
Opublikowano

A myslalem ze rotacja jest po to by testowac postacie ktorych sie jeszcze nie kupilo. Mylilem sie, teraz wiem ze rotacja sie nie gra bo mozna przegrac normala...

Opublikowano

Zwykła rotacja, nikim nie pogram ponieważ wszystkich mam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...