Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie działa udostępnianie ekranu na Skype

D4n100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam taki problem, że gadam se normalnie z kolegą (jest włączone udostępnianie ekranu) i nagle komp mu pada. Po włączeniu ma lagi na każdej grze i udostępnianie ekranu na skype zatrzymuje się u niego na ładowaniu. Jak to naprawić? (chodzi mi o naprawę skype, reszta jak wam się chce)

@EDIT

Dodam jeszcze, że ma internet 8MB/s i ma coś w rodzaju ograniczenia, tzn. nie ma pełnej prędkości 8MB/s tylko każdy program ma ograniczenie do 0,5-1,5MB/s (wcześniej była full prędkość). Co do karty graficznej to prędzej uszkodzona, bo wcześniej wszystko pięknie śmigało

Z powodu licznych hejtów w moją stronę, nie będę korzystał więcej z tego konta (prawdopodobnie z forum też). Haters gonna hate...

Opublikowano

Myśle że ma uszkodzoną karte graficzną skoro lagują mu gry lub jest poprostu za słaba. Niech zacznie myśleć nad nową kartą lub kompem, bo tylko tak można temu zaradzić. Sam skype nie ma tu nic do rzeczy.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

karta jest obciążona to żre dużo prądu, może zasilacz nie wyrabiać jak nagle bez żadnych sygnałów sie wyłącza 

1378331621-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...