Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co teraz dodać (Woj)

EnsonPL

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rób tak zawsze jak dostajesz warte zostaw ja sobie kupuj tylko miksturki ,itd.Gdy wytracisz karczmę  to dawaj wtedy w trening musisz mieć zawsze najwyższa wartość siły (jeśli chodzi o woja) nie rób tak że dajesz w trening równocześnie w siłę i w wita.Ile masz podstawy inteligencji i zręczności?

Opublikowano

@Xzbityt - widać że nie miałeś nawet 100 lvl'a w SFGame, skoro polecasz takie chujowe rozłożenie statystyk.
Wojownik musi mieć dużo wytrzymałości, to nie mag że zajebiesz 3/4 hp jednym ciosem, później tylko poprawisz 1 dobiciem.

0VPaRnd.png

Opublikowano

@Xzbityt - widać że nie miałeś nawet 100 lvl'a w SFGame, skoro polecasz takie chujowe rozłożenie statystyk.

Wojownik musi mieć dużo wytrzymałości, to nie mag że zajebiesz 3/4 hp jednym ciosem, później tylko poprawisz 1 dobiciem.

mam aktualnie 261lv wojownikiem na s6 zawsze tak robie ze wszystkie itemki w sile a jeden w wytrzymałości i jakoś nigdy nie narzekałem :)

Opublikowano

Podaj nick tego swojego wojownika, też gram na s6 przetestujemy ten Twój rozkład statystyk.
PS. Zawsze byłem przekonany że przeciętna postać 261 lvl będzie miała praktycznie całe eq w epikach, no ale cóż zaskoczyć można się zawsze.

0VPaRnd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...