Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy jezeli postac otrzyma nefa moge ja zwrocic?

.PanGlod.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A nerf na każdy skill, jak u Elise też się nie liczy? Tylko zmiana co najmniej jednego skilla/pasywki?

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Możesz zwrócić TYLKO kiedy mowa jest o dużych zmianach, które całkowicie zmieniają sposób gry daną postacią lub jej wygląd.
Drobny nerf na którąś z umiejętności nie jest za coś takiego uznawany - skille wciąż działają i synergują ze sobą tak samo.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Teoretycznie, jeśli nie masz refundów, mogą Ci oddać champa po jakimś drastycznym nerfie, bo "poprostu nie podoba Ci się już postać". Chociaż to w dużej mierze zależy od tego czy trafisz na kogoś dość miłego :3

LoL Platinum noob | osu! #39k | http://youtube.com/user/DelterYT

Opublikowano

W takim razie nie.

Widzę taki znawca się trochę znalazł.

Mój kolega nawet oddawał postacie po czymkolwiek, chyba oddał Skarnera po tym całkowitym nerfie! 

Tak więc można zwrócić! :)

1367996595-U582588.png

Opublikowano

Widzę taki znawca się trochę znalazł.

Mój kolega nawet oddawał postacie po czymkolwiek, chyba oddał Skarnera po tym całkowitym nerfie! 

Tak więc można zwrócić! :)

No bo Skarner miał reworka o.O ? Dlatego go mógł oddać

Opublikowano

No to czemu pisałeś że nie można, jak można bez żetonów! :v

Przeczytaj cały temat a nie wyciągaj z kontekstu. Pytał czy można to odpowiedziałem, że można żetonami.

Zapytał czy można oddawać ale bez żetonów więc odpowiedziałem, że nie można jeśli postać otrzyma nerfy.

Można jednak zwrócić przez support jeśli postać otrzymała VU/Rework skilli/tekstur, czego nie rozumiesz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...