Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer LAN Singiel

OfPatronos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[DL]

Kiedy nie mam internetu z bratem chciałbym sobie pograć razem obaj jesteśmy na bezprzewodówce,chce dołączyć na jego singla i nie moge pisze cały czas łączenie z serwerem a jak ja robie to mu nie wykrywa . Z góry dzięki:)

Opublikowano

Na bezprzewodówce nie pograsz , musisz mieć Kabel Ethernal ten co się wkłada do normalnego neta i dopiero potem tworzycie sieć lan przez ten kabel a mając bezprzewodowy internet i nie mając internetu nie pogracie :D

Zbieram +

Opublikowano

Na bezprzewodówce nie pograsz , musisz mieć Kabel Ethernal ten co się wkłada do normalnego neta i dopiero potem tworzycie sieć lan przez ten kabel a mając bezprzewodowy internet i nie mając internetu nie pogracie :D

Nie pierdz głupot 

Ja grałem z kolegami na lanie z bezprzewodówką....

Opublikowano

Nie pierdz głupot 

Ja grałem z kolegami na lanie z bezprzewodówką....

Wątpie że tak się działo ^.^

To tak jak ja bym teraz z za granicy połączył się z Kuzynem w Polsce xD

Oczywiście jeżeli masz hamachi powinno zadziałać

Musisz być podłączony pod jeden internet z kolegą, czyli do jednego routera albo coś ^.^

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

On napisał "kiedy nie mam internetu" Jeśli masz na kablu to nawet jak nie masz neta możesz grać, chociaż ja tak mam xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...